Yakıt Konusunda endişen olmasın şöyleki 43 Lt.Mazotla 137 Tl. ye doldu ve 810 Km. Yol Yaptım İstanbul İçi.yarı Trafik yarı otoyol tarzında düşün.
fiyatı na gelince ben 130 tl.verdim.E-bay da baktım 60 $ civarında
Printable View
evet bayağa mantıklı, kaç km de temizlenmesi gerekir?
5.000 km.bir temizlenmesi gerekiyor.ama bence belli periyodlarla bu kadar beklemeden görsel kontrol edip temizleme yapmak lazım çünkü Türkiye Şartları malum yollar toz toprak içinde
turkıyenın havası gozonune alınırsa 6.000-7.000 arası temızlemekte fayda var.Ben 5.000 km civarı baktıgımda hemen kırlenmıs oluyor.Temızlemek için spreyi ile suda yıkayıp sonra özel sıvısını suruyorsunuz işlemde kolay yani:)
arkadaşlar,biraz aydınlatır mısınız bu hava filtresi hakkında, aklıma ilk etapda gelen sorular;
yazılanlardan sanki değiştirilmiyormuş gibi anladım, doğru mudur?
normal filtreden farkı nedir? neyden yapılıyor, klasik filtreler kağıdın biraz daha gözenekli ve kalınından yapılıyor ve temizleme imkanı yok çünkü?
temizlenince eski verimine geri dönüyor mu?
açık filtre mi iyidir yoksa bu mu?
şimdiden teşekkürler.
burayı okursanız tüm soruların cevabını bulcaksınız
KUTU İÇİ FİLTRELER (K&N) | ElifTuning.com | Oto Aksesuar, Tuning, Modifiye, Oto Müzik Ses, Xenon Far, Cam Filmi, Kolçak, Armster
tartırmayı düşünüyorum ama öncelik cam kapatma modülü....
doğru seçim;)
cam kapatma modülü ne ki?
simota kullanıp maf sensörü ile sıkıntı yaşamış arkadaşlar var diye biliyorum.
sonuçta yağlı filtre maf sensörü için her zaman bir risk ama simota ile problem yaşayan daha çok kişi var.
KN ile Simota filtrelerin tek farkı renkleridir. :) Hatta birbirlerinin kopyası. Bu filtreleri aynı fabrikalar üretiyor deseler şaşırmam. KN'e fazla para vermemenizi tavsiye ederim. Simota kullanıyorum memnunum. Düzenli temizlendiğinde performansı güzel, özellikle kalkışlardaki.
1 kere kullandım demişsin cihan sorun yaşamaman normal.
açık hava filitresiyle kutu içi filitre arasında herhangi bir fark warmı ses dışında?
Yağ ile temizlendiğinde şöyle oluyormuş, böyle oluyormuş diyenler neye göre böyle söylüyorlar? Bu söyledikleri hep düşünceden ibaret. Bu kadarcık yağın havayla yanma odasına karışarak motora zarar verdiğini tecrübe ile bilimsel olarak söyleyebilecek bir arkadaş varsa biz de bilelim.
Elinde bir dayanak olmadan klavyenin tuşlarına basarak yazmak kolay...
motora zarar veriyor denmiyor zaten maf sensörüne zarar veriyor.
Orhan sen bunu tecrube ettinmi ve bu arizayi nerden duydun bizi aydinlatirsan sevinirim.
O da motorun bir parçası. Motora zararı neymiş biz de bilelim. Güzel bir açıklama yapan olursa memnun kalırız.
alp abi ilk aracım olan megane da böyle bir sıkıntı yaşadım, maf sensörü yağlanmadan dolayı işlevini tam göremez oldu buda aracın performansını düşürdü. Maf sensörünün soketini çıkarınca aracın performansındaki artışda bunu kanıtlıyordu. Maf sensörünü temizlettik düzelmedi değiştirmek zorunda kaldık.
bu benim tecrübem multijet ile ilgili farklı tecrübeler için
multijet maf şeklinde googlde arama yapılabilir.