Geçmiş olsun kardeş ..değiştir bence komplle
Printable View
Geçmiş olsun kardeş ..değiştir bence komplle
aLi kemaL abi geçmiş oLsun. oLayın çok fazLa canını sıktıgı beLLi. insaLLah çözüme kavuşursun bir an evveL.
ankaradaki başta doLmuş oLmak üzere; taksici ve otobüscüLerin büyük çoğunLuğu dikkatsiz kuLLanıyorLar. yoL kenarındaki potansiyeL müşteri avından zarar gören bizLer oLuyoruz.
arkadaşlar yardımlarınız ve iyi dilekleiniz için vede önerileriniziçin teşekkür ederim.. pazartesi bi eksper gelsin bakalım ne olacak.. bi onu bekleyelim...
Geçmiş olsun abi
@alialgan kardeş
bende istiyorum ama arka tampon nerden baksan 600 ytl ve karşı taraf 6 da sıfır suçlu herşey eksperin lafına bağlı
perşembe günü arkadan tomponu sıyırdılar bende bu sabah ön tompon sol far ve kaputu hhallettim iyimi yeni grandemi mahvettim ona yanıyorum...
ön tompon
sol far
kaput değişir heralde
bakaklımusta tam bakmadı
pazartesi belli olur ne olduğu
Haydaaa abicim nazar var dikkat.Geçmişler olsun...
Ali Kemal, n'oluyoruz yaw? Tekrar geçmiş olsun... Nasıl oldu?
Tekrar geçmiş olsun, üst üste gelmesi üzücü gerçekten...
nasıl olsun sabah saat 05:40 ben soldan devam rampa aşağı rogardan kaçıyorum o soldan koca çukurdan kaçıyor ben sağa yaluma girdim ama o gene soldan 15 metre lastik çekti ve geldi benim serit de kafaları tokuşturduk.
biraz ahmak bir kaza oldu sabah sabah uykulu boşluk halime geldi.. çok kahrettim ahmak bir kaza yaptığıma..
cok gecmıs olsn ama yapcak bısı yok kahretme abı hıc bısı senden degerlı degıl ne kadar arabamızı sevsek de ..
tekrar geçmiş olsun arkadaşım :)
tekrar geçmiş olsun kardeşş
geçmiş olsun