Bu araca ne istiyorlar??
Bu araca ne istiyorlar??
Bir arkadaş bu görünen kazanın 10/1 i oranında hafif bir kaza geçirdi, airbag lar patlamadı, farlar dahi kırılmadı 1.500-TL masraf çıktı, serviste yaptırmıştı, belki fikir verebilir.Bu arada değişen dış parça olmamıştı.Önden yapılan kazalarda masraf hayli yüksek çıkar.
Konu kaptan_ahab tarafından (14/03/2010 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir.
Kaportasal olarak sadece sağ çamurluk ve kaput görünüyor. Sol çamurlukta ufak bi düzeltmeyle kendne gelecektir. Ancak şasi, aks ve ön göğüs işin içine girice fiyat 10bin tl yi geçeceğini düşünüyorum.Bununda size maliyeti 18bin den aşağı olmayacaktır. Bu fiyata kazasız dizel km si yerinde bi active bulabilirsin. Ancak çıkmacılara giderseniz fiyat hatrı sayılır bi şekilde düşecektir..
8,5 araca,bence en az bi o kadar da tamire verilir,sonuç=(bence) değmez,herşeyden öte aracın gönyesi bozulmuş,ne kadar tamir ettirirsen ettir çok sağlıklı olacağını sanmam.logo mavi olduğuna göre yeni model de değil.böyle araçları genelde tamirciler alıp tamir edip satıyorlar,
komple onarılsa bile,verim alamazsın,devamlı sorun çıkaracaktır,satarken çok zorlanırsın,bence bundan vaz geç 13 e 14 e bile mal etsen içinde duyacağın çıtırtılar tıkırtılar seni delirtir. başlamadan bitir..........
bence de hiç bulaşma
gozle gorunurun dısında ne masraflar cıkartır hiç beklemedıgın
sonrasında da alcagın verım tam olmaz
ama al sat yapcam dıyorsanız bı uzmanla bkamakta fayda var
arabaç fena dağılmış sadece kaportada olsa derim gözünü yum al ama aracın ön dağıldığı gibi motora kadar gelmiş bakarsanız. zaten sadece havayastığı fiyatı 2500lira.
Tufan başta benzinli olmasından mütevelli bu araca bulaşma derim şasesindede bayağı bir hasar var yapacağın masrafta 5 ile 8 bin tl arasında olur benzinli active içinde uğraşmaya değmez kişisel kanaatim tabii.
Bunu alsa alsa tamirciler alır, kendileri yapıp satarlar. Genellikle önden çekişli araçların ağır darbelerden sonra hiç bir zaman orijinali gibi olamayacağını söylerler, yüksek hızlarda gezinme vs. türü problemler oluyormuş.
Bence değmez.
Abi ne işin olur böyle kaza yapmış araçla? Onun ilerde vereceği sorunlar,satarken yaşayacağın sıkıntılar. Uzar da uzar...
Degmezzz hem emegine hem vaktine hemde parana yazik edersin
Multijet Grande Punto 1.3 75 hp -> 95 HP
Multijet Grande Punto 1.3 90 hp -> 125 HP
Multijet Bravo 1.6 105 hp -> 135 HP
Clio RS 190 HP
ve Şimdi...
Multijet BRAVO GT1544 STAGE 2 180+ hp...
ön taraftan ağır bir darbe almış
motor kulaklarını kopartıp geri doğru gitmiş
muhtemelen volant baskı balata şanzumandada hasarlar mevcuttur
şase sağ tarafatan baya bir darbe yemiş
bu araba toplanır ama arkadaşlarımında dediği gibi devamlı problem çıkartır
adam edene kadar bir punto parası harcarsın
benim fikrimde böyle bir aracı alıp toplatmaktansa kazasız orjinal bir araç almak
daha akıl karı olacaktır
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
kimsenin dikkatinimi cekmedi yoksa benmi yanlıs goruyorum ortada tek arac yok iki tane biri gri biri beyaz arkadaslar siz gormuyormsunuz
coskun
gercektenmi ben hala gri goruyorum ustelik golgede bu kadar fark etmez etmemeli
gecen 5 defa trafik polisi kırmızıda gectin demisti simdi anladım))
aracın aynasından aynı arac oldugu belli ama ben inan rengini gri goruyorum. hatta o resmi alıp arkadaslara sorsak gri diyeceklerdir. onceden beyaz oldugunu bildigin icin golgeden kaynaklanıyor oldugunu biliyorsun ama ben hala golge beyaz deil gri goruyorumevet beyaz ama ben gri gormekteyim nedense
)
göz tohturunu görebilirsem gideyim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri