selamlar arkadaşlar arka camlar kollu onları otomatik yaptırmak istiyorum ama nasıl yapılabilir ve orjinale yakın döşemede düğmeler nasıl olur bilgisi olan veya yaptıran varsa yardımcı olabilirmi
selamlar arkadaşlar arka camlar kollu onları otomatik yaptırmak istiyorum ama nasıl yapılabilir ve orjinale yakın döşemede düğmeler nasıl olur bilgisi olan veya yaptıran varsa yardımcı olabilirmi
çok pahalı olacağı düşüncesindeyim.
en hesaplısı çıkmacılara gidip, döşemenize uygun kapı döşemeleri almak, cam motoru almak, düğme almak ve şöför kapı döşemesi için 4lü cam otomatiği düğmesi almak ve işçilik
tahminim 1000 tl civarlarında bir maliyetle halledilebilir. yapılmaz birşey değil ama 1000tl için .... bilemiyorum. zamanında bende düşünmüştüm ama vazgeçtim...
1000 tl uste koyup araba deişsek daha iyi![]()
Gereksiz olur kanımca
okadarda gerekli değil burhan,para kolay kazanılmıyor, cebinde durması daha iyi.....![]()
Kolay para kazananlar ve babası çıkmacı olanlar düşünebilir bence![]()
ne babam çıkmacı ne de kolay paracıben bukadar tutacağını tahmin etmemiştim doğrusu
Bence gereksiz olur,çok masraflı olacağı kesin
Burhan kardeşim birde şöyle düşün. evlimisin bilmiyorum ama çocuk olacak, arka koltukta oturacak. camları açıp kapıyacak sürekli. o oynamasın diye kilitliyeceksin.sürekli kilitli duracak camlarada 1000 TL verilmez yahu
![]()
caydırmak için buda ayrı bir senaryo![]()
murat abi evlenmedim halenvalla bizdeki yiğenler kuzenler değil kilit kaynak yapsan söker
![]()
Bencede gereksiz masraf Burhan. Bizler nasıl olsa hep öndeyiz arka tarafta oturanlar düşünsün diyeceğim fakat olmayacak. Çünkü onlar indikten sonra camları kapatmak yine bize düşüyor![]()
En iyisi arabaya başka kimseyi bindirmemek
![]()
![]()
hı hı zaten onlarda binmeyiz diyorlardı asıl mesele arka zaten ondan dedim varmı çaresi diye. eski araba öyleydi şimdi ailece binince soru direk bu nasıl araba arka cam otomatiğide yokJasmin en güzeli ben 4 cam otomatik arac sahibi bi eş adayı bulayım
![]()
hehe düşünemiyorum bile ne çabuk kaçardı ya arabayıda hibe bırakıp![]()
daha kapıya bişe demiyorum ya zaten bitanesi 5 kere çarpıyorum 6.cıda anca kapanıyor en son babam dedi iyiki yeni arabaymış azda eski olsazaten kapıyı kaynak yaptıracam. bide harbi o bakışların yeter adamı tırstırmaya
ben olsam kapıyı kapamazdım senin arabanda
![]()
gözler yalan söylemez çok fena bakıyorsunşaka tabiki
)))
Konu burhankutlu tarafından (12/03/2010 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
burhancığım bence arka camlara masraf etme,hem bekarmışsın,bi abi tavsiyesi şimdiden bir ısofix çocuk koltuğu al kenara koy hazirandan sonra zorunlu olacak,evlenirken nasılolsa pararaları harcayacak bitireceksin,şimdiden geleceğe yönelik yatırımını yap...![]()
hahah murat abi yok daha neler ben dedim ya jasmine 4 cam otomatik aracı olan bi eş adayı bulayım die ona isofix koltuk olanıda katalım tam olsun4 cam otomatik isofix koltuk başka ne kaldı ?
![]()
Konu burhankutlu tarafından (12/03/2010 Saat 00:29 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri