yengemin punto 4cam otomatik ve arkada da 3tane isofix koltuğu olmalı:gatherin:......
Printable View
yengemin punto 4cam otomatik ve arkada da 3tane isofix koltuğu olmalı:gatherin:......
Burhan, Seni evlenme programlarına gönderelim. Nasıl bir bayan arıyorsunuz diye sorduklarında;
- Şık, rahat ve güzel Arka camlarıda otomatik bir aracı olsun
- Arka koltukta isofix hazır olsun
- Hafta içi ve hatta gerektiğinde hafta sonları akrabaları arabasıyla gezdirsin.
- Benzin masraflarını kendisi karşılasın.Hatta eli değmişken benim aracımı da fullesin. Ve böylece senin liste uzar gider sende evde kalırsın :D :D
murat abi bakış bakış dedik resim deişti birisinin baş harfi jasmin :D bu arada oraya katılmak mesele deil oraya gerek yok aday var ama 4 cam otomatik isofix koltuklu aday yok :D:D hem evlenme programına ne hacet siz bakın benim için :D:D
bu bakışlar süper işde güzel olunca güzel diyoruz dünürlük yaparsında ben arabana binmem :D murat abi izmire gidiyoruz yol göründü hazır ol :) ama sende izmirdesin ya :D kaldık :(
evet yasemin hanım araya girip burhanı izmirden başgöz edelim,yoksa onun buralara geleceği yok.ama bu gidişle baharda mangala yetişir gibi..........:cool0000:
vay murat abim helal be işde bu:) siz bulun ordan ben gelirim mangalda yaparız :D
evet burhan say bakalım nitelikleri.
içki
kumar
sigara
hovardalık
bunlar ne alemde :) ona göre !!!
ikinci murat abi içki, kumar, sigara, kahve hayatı yok daha alışamadım :) daha ne buldunuz benim gibisini izmir'e enişte yapın yahu :D
hahahaha :D abi söyledik ya 4 cam otomatik ve isofix koltuk olan arac sahibi aday arıyoruz die okumadınmı :D:D
Burhan birde bakıyorum halen dynamic yazıyo orda değiş çabuk, mesela senin araca dynactive diyebiliriz :)
abi hemen :) uğrtaştım ama değiştiremedim bişe olmaz ya puntomu punto. zaten arka cam diye diye bugun bozuldu açılmıyor pimi kırıldı sanırım :D aslında sizin hayıra ihtiyacınız yokmu geleyim bi taktırıverin yahu :D