-
Bencede anadolu sigorta, mini onarım hizmetide süper henüz faydalanmadım ama en kısa zamanda vakit ayıracağım. Birde askeri personele ve TSK güçlendirme vakfı şirketleri çalışanlarına %35 indirim var. Durum böyle olunca en ucuzu anadolu sigorta oldu benim için.
-
Bu firmaları anlamıyorum.Bu çağda halâ müşteri memnuniyetinin önemini anlayamıyorlar.Önce esnaf olmak gerekir zira iletişim çağındayız ve bir yanlışla üç kuruş kâr edicem derken ummadığınız zararlara uğrayabilirsiniz.Sigortacı arkadaşlar dikkat lütfen, bu tip hatalar rakiplarinizin elini kuvvetlendirir.en az elli poliçenin bu konuyla ilgili olarak başka firmalara yaptırılacağından emin olabilirsiniz.Ne demişler kendi düşen ağlamaz...
-
arakadaşlar kaskomdan onay geldi aracım yapılmaya başlandı. ancak ray sigortanın bu tutumundan dolayı şikayetimi tüm mercilerde devam ettireceğim.
bütün müşterilerine ve anlaşmalı bayilerine dolandırıcı gözüyle bakan bir sigorta firmasının yeni müşterileri kazıklamasına gönlüm razı değil.
internet medyasında elim güçlü ve elimden geleni ardıma koymayacağım.
ayrıca anıtkabirin ordaki sigorta firması zorlu sigortaysa bana kaskoyu yapan da orası hatta çok samimi görüştüğümüz bir acenta ancak kendisi il dışında olduğu için ulaşamadım.
-
Dubai Sigorta nasıl acaba?
-
Dubaide 1 ay önce bir ekonomik kriz yaşandı bu sigorta ise oraya baglı umarım onlarıda etkilemez linkte nereye bağlı oldukları yazıyor Dubai Group Sigorta - - Biz Kimiz
-
Daha önceki aracımda çok ufak çaplı ama 4 tane dosya açılması yüzünden kaskom iptal olmuştu. O yüzden bana çok fiyat çıktı. En düşük Dubai Sigorta çıkınca oradan yaptırmak zorunda kaldım
-
Hasarı karşılayıp sorun çıkarmadığı sürece en iyi sigorta şirketi odur
-
Valla belli bir sayıda hasardan sonra ister büyük, ister küçük hasar olsun hepside sorun çıkarıyor. Yapı kredi sigorta hasarlarımın parasını ödeyip, kullanmadığım ayların kasko parasınıda iade edip kaskomu iptal etti : )