herkese selam
benim punto 1 depo ile yaklaşık 700km yol yapıyor şehiriçi.arkadaşlar sizinkiler nasıl? bu km normal mi?
herkese selam
benim punto 1 depo ile yaklaşık 700km yol yapıyor şehiriçi.arkadaşlar sizinkiler nasıl? bu km normal mi?
gayet güzel
bundan iyisi şamda kayısı şehiriçi olarak çok ideal bence
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
1 depoyla izmir şehir içi 805 km. ama bu depo 650 görmez sanırım çünkü ankaralıları takip etmek zor iş be kardeşim![]()
Hava şartlarını ele alırsak normal birde şehir içi trafik problem olcağını sanmıyorum..Kısacası kmniz normal keşke bizde görsek o kmleri![]()
gayet normal.bende aynı motorlu doblo ıle o kadar gıdıyorum.
Gayet normal,aldığınız yakıtta bir miktar değiştirebilir.
Biraz daha sakin bir kullanimla 100km daha artirabilirsiniz.
Kısa mesafelerde kullanırsanız o kmyi zor yaparsınız. Ancak şehiriçi uzun mesafelerde-örneğin Ankarada Balgattan Ümitköye gitmek yada Yenimahalleden Sincana gitmek gibi- ve devirli kullanımda 800 bile olur galiba.
Benim arabam ilk depoyu bitirmek üzere bugün çektiğim resimde yaptığım km ve deponun durumu görülebilir. Benim bir avantajım işe eğer arabayla gidersem öğleye doğru Yenimahalleden Sincana doğru gittiğim için. Akşam dönüştede tam tersi istikamette trafik olduğu için İstanbul yolu rahat oluyor. Evimle işyerim gidiş geliş 56 km.
Dizel araba çalıştırıldığı zaman yol yapılmalı bence. Yoksa 7-8 km de gitseniz 50 kmde gitseniz aynı yakıyor gibi benimki. Sanırım motor soğuk olunca kısa mesafede çok yakıyor dizel.
![]()
fena bi rakam değil bencede hele ki şu kış aylarında
Bence de gayet güzel bir rakam.
benzinliyyle bir depo ne kadar gider ankara trafiği düşünülürse şehir içi
ben genellikle batıkent bakanlıklar arası kullanıyorum 700 km rahat rahat...araç yeni kasa fiesta tdci...ince yanak lastik...hatta bunun yarısı trafik....
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
şenol getir şu 1o plaklıyı da bandırma da bi deneyelim kaç km yapacak
sen bilirsin az çok burayı![]()
Cihangir alemsin kardeşim...Haklısın valla Bandırma'da 1350 kg lık dizelle 60 lt depoyla senin gibi 350 km yapsam zil takıp oynarım herhalde...(biraz abarttım tabii de)
Onun için Bandırma gibi daracık sokakları ve her yerinde akla hayale gelmeyecek bayırları olan bir yerde bu değerleri tutturduğun için önünde saygıyla eğiliyorum kardeşim
Bu arada benim Bravom Bandırma'da Cihangir...Paşakentte ana cadde üstünde Kültür Sitesi var bahçesinde duruyor
Ben annemin fiestasını kullanıyorum o da benim Bravoyu.Nisan gibi gelip alıp gitmek istiyorum.Malum havalar ısınmaya başlayacak skyyy lazım ehuehu
Bakalım yol bilgisayarında ortalama tüketim kaç olmuş olacak
Geldiğimde mutlaka görüşelim kardeşim...
Kankacııım hiiiç boşuna sızlanma...bizim bakabilecek gücümüz olsa 200 tane beygiri biz de alırdık...Bunun yemi vaar suyu vaar veteriner hekimi varAma bak 105 tanesiyle idare ediyoruz ehuehu...
Konu GP COSKUN tarafından (28/02/2010 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
Merhaba bir depo ile 700 km yaklaşık 68 tl ile bu km yapılıyor arkadaşlar nedeni ise LPG
Tavsiye ederim herkeze...
Eylemlerim devam edecek...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (27/02/2010 Saat 03:27 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri