Dynamicte arka cam açma kolu var emotion'da yok mesela. 8M
Printable View
Dynamicte arka cam açma kolu var emotion'da yok mesela. 8M
konfor paketını aldıgın zaman onlarda ortadan kalkıyor...
emotıonda dınamıktekıler gıbı renk destegı yok ıc kısımda...
Evet, deri direksiyon ve vites topuzu dynamicte de standart...
Daynamicte egzotik kırmızı yok mesela.Vede iç renkleri okadar iyi değil.bir kaç eski rengi kaldırmışlar
Arkadaşlar ben arabamı mango turuncu olarak sipariş etmiştim ama 2007 yılından sonra üretilen 2007 model gp lerde değişiklikler oldu biliyorsunuz.Ben italyadaki siteyide inceledim başka ülkelerin sitelerinide inceledim.Ve soruşturdum.Mango turuncu kalktı ve ben egzotik kırmızı rengini aldım aldığımada hiç pişman olmadım.Bence bu daha güzelmiş.Yanıyor :D nazar deyecek diye korkuyom.Kocaman nazarboncuğu taktım.Daynamiclerdede egzotik kırmızı gözükmüyor.
arkadaslar donanim seviyesi en üst emotion dur. daha sonra dynamic gelir . en düsük donanim seviyesi ise active modelidir.
birde benimki gibi emotion görünümlü dynamicler vardir :D buna ragmen hala eomtionun arka cam otomatigi , krom kapli kapi kollari gibi benden üst birkac özelligi vardir.
Bir Fark Yok Dinamic Te Bazi Modellerde Plastik Jant M-bazi Modellerde Ise çelik Jant Ama Emotion Da Hepsi Jant
https://www.fiat.com.tr/tr/index.php?PageID=44 ordan donanım tablosu na basın. bnm dikkatimi ceken dynamiclerde
ESP (Elektronik Stabilite Programı)***
ASR (Otomatik Çekiş Kontrol)***
MSR (Motor Fren Torku Düzenleyici)***
HBA (Panik Fren Destek Sistemi)***
Hillholder (Yokuş Yukarı Kalkış Desteği)**
özelliklerinin standart ayzıo olması acaba bizmi enayilik yaptık...:hmmm:
Dynamic'lerde değil arkadaşım, 90 ve 95hp'lerde standart! O da 2007'lerden itibaren öyle oldu... ;)
Olmazmı yaw naaptın :D bikere konfor paketi emotionda standart,jant standart,çift bölgeli klima dynamic te varmı tam bilmiyorum vardı galiba neyse:D direksiyon simidi,vites kolu,krom kaplama kapı kolları,arka orta koltuk başı fln fln var yani farklar :ok:
emotion forever
bu rekor olmus sanırım :D:D