sen mi kusurlusun karsı taraf mı
prosedür nasıl işliyor arkadaşlar
sen mi kusurlusun karsı taraf mı
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
kaskoyu arayacaksın tabi
trafik sigortasının sana bir yararı yok sadece karşı tarafı teminat altına alıyor oda sen suçlu isen kazada
eğer sen haklı isen yine kaskonu ara zaten kaskon karşı tarafın trafik sigortasından söke söke alacak
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Çoşkun Bey Merhaba nasılsınız.Sitede city direksiyon arızası ile sıkıntımı dün aktardım fiat müşteri hizmetleri ile de görüştüm ve 2 defada e mail attım ama dönen olmadı.Servis 3000 tl gbi bir masrafınız var dedi.Şimdi sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum ne yapabilirim.
nasıl oldu kardes cıty arızası.cıty modda kullanırkenmı oldu?bide aracın kac model?
arkadaşlar konu içeriğine sadık kalalım
konuyu açan arladaşa saygısızlık oluyor
lütfen özelden mesajlaşın
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Kaskoyu aramanız gereklı en azından cekıcı ıcın arayınız çünki polisin arcınızı çekmesine izin vermeyin adam gibi araç çekmeyip sürekli aracınıza zarar verdikleri için ve parka çekikleri için size ek külfet bunlar
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
coskun abı kusura bakma.dalgınlık ve anlık merakla yazık...arkadastanda ozur dılerız.alakasız msj yazdıgımızdan
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri