barbar74 Nickli Üyeden Alıntı
Bir anımı paylaşmak istiyorum...
Darty firmasından ps3 almıştım. Hatırladığım kadarıyla ürünü perşembe günü etiket fiyatı 1080 liraya satın aldım. Pazartesi günü hiçbir talepte bulunmadan konuyla ilgili hiçbir fikrim bile yokken dartyden telefon geldi ps3'ün fiyatı 850'ye düşmüş beyefendi aradaki farkı sadece adımı soyadımı söyleyerek alabileceğim söylendi vede hiçbir zorluk çekmeden gidip tahsil ettim. Bir müşteri olarak satış sonrası hizmetlerini gayet başarılı buldum. Şuan dartye güvenim arttı vede bir elektronik alet alacağımda ilk tercihimi bu firmadan yana kullanıyorum...
Şimdi bu konulara yaptığım yorumlara gelince benim derdim ne fiat ne toyota yada diğer markaları kötülemek nede kalitelerini tartışmaktır. Bir müşteri olarak satış sonrası hizmetlerin, fiat firması gibi büyük bir firmanın daha verimli bir sekilde vermesini istememdir. Yazdığım örnekteki gibi benim bir talebim olmadan yada sorun yaşamadan firmaların biz müşterilerine, ürünlerinin arkasında olduğunu hissettirmesidir.
Bunlar benim sahsi düşüncelerim. Katılıp katılmamakta tabiki sizin şahsi görüşleriniz ne ben size nede sizler bana katılacaksınız diye bir kaide yok tabiki farklı düşünebiliriz.
Son olarakta gp suana kadar kullandığım modeller arasında zevkle bindiğim her detayını çok beğendiğim bir araç, değiştirirsemde tercihim evo olabilir.