İnsan kesin bir şekilde yok diyemiyor. 2010 modellerde şuana kadar çıkanı da duymadım ama
Printable View
İnsan kesin bir şekilde yok diyemiyor. 2010 modellerde şuana kadar çıkanı da duymadım ama
arkadaşlar 2006 model 60000 de garantisi bitmiş bir punto aldım.aldığım ilk gün cıty arızası olduğunu fark ettim ve mersin boranlara durumu açıkça anlattım garantisi bitmiş ve periyodik bakımı serviste yapılmadığı halde 200 tl karşılığı cıty motorunu değiştirebileceklerini söylediler.tabiiki forumda iyice araştırıp öyle gitmiştim yani sorunun fıatın sorunu olduğunu onlara izah ettim ve 200 tl ye hallettiler.teşekkürler boranlar
slmarkadaşlar bende şuanda izmir poyarazı aradım arabam 2006 model şase numarasını sordu ve dediki %80i tofaşa %20si size ait dedi 1900 tutuyormuş bunun 380nini benim ödemem gerekmiş
slmarkadaşlar bende şuanda izmir poyarazı aradım arabam 2006 model şase numarasını sordu ve dediki %80i tofaşa %20si size ait dedi 1900 tutuyormuş bunun 380nini benim ödemem gerekmiş
müşteri hizmetlerini arasam benimde direksiyondan ses geldigini (amortisör takozu ) bu sorunu herkesin yaşadıgını söylesem faydası olurmu acaba !!!
işçilik mi alıyolar acaba ama 2006 larda problemli direksiyonlar fıat karşılaması lazım tamamını
Arkadasım garantıden yapılan ısleme ıscılık alınmaz yanlıs bılmıyorsam .
arabanın akusu bıtıyor servısı arıyoruz gelıp bakın dıyoruz adamlar gelıyor o kadar yolu aracın akusunu garantıden degıstırıp gıdıyor a kurus almıyorlar artık ne kopartırsam kar gouyle bakıyorlar yersen
Merhaba Arkadaşlar,
Bende 2008 model gp var.
2 adet sorunum var;
1- Özellikle pürüzlü yollarda veya arnavut taşından yapılmış olan yollarda takur tukur ses geliyor buda city arızasımıdır acaba??
2-Belli bir süre trafik içinde kaldıktan sonra(15-20 dakka dur kalktan sonra) kalkış yaparken araç ciddi ciddi sarsılıyor. Bu sarsılma her kalkış esnasında yaşanıyor.Bunun sebebi ne olabilir acaba??
Bu sıkıntılar sebebiyle aracımdan soğumaya başladım arkadaşlar. Servise götüreceğim ancak tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim...
sarsıntı oluyor , baskı balata ısınınca yapıyor. uzman bir arkadaşın dediğine göre fire gp nin balatası küçük ve yetersiz kalıyor ısınınca da aracı titretiyor. çözüm fazla gaz vermek o zaman sarsmadan kalkıyor ama hem çok yakıyorsunun hemde balatanın ömrü kısalıyor. tam çözüm yok bildiğim.
Malesef sanırım sorun bu. Ancak istanbulda yaşayan ve trafik içinde kalan arkadaşlar için küçümsenecek bir sorun deil bu. Bu sorunun bir çözümü olmalı. Bende dediğiniz gibi motoru bağırtıyorum. Ancak hem benzin yiyor hemde bu durum beni ve motoru çok fazla yoruyor. Bu sorunu çözebilen arkadaşlar var ise yardımlarını bekliyorum.
Ayrıca ilk sorum içinde cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
merhabalar,
benim 2. el aldıgım 2006 model puntodada 50000 kmden sonra city modunda problem oluştu. 55000 deyken servise goturdum. Araç garanti kapsamı dısında ve 33000 kmde servise gelmiş son olarak...
hiç bir ücret ödemeden parça degiştirildi. henüz bir hafta oldu ve benzer durumda olanınız var ise FIAT'ın iyi niyet kapsamında bu parçayı degiştirdigini bilin istedim.
Fiat Grande Punto’da şok!
04 Aralık 2009 20:32:00Fiat’ın en çok satan otomobili Grande Punto, servislere geri çağrıldı.
2008 ve 2009 üretimi Grande Punto ve Grande Punto Abart modellerini kapsayan geri çağırma operasyonu neticesinde otomobillerin direksiyon sistemleri elden geçirilecek. Daha önce de iki kez servise çağrılan Grande Punto’nun bu son geri çağırma duyurusu 500 bin otomobili kapsayarak öncekilere göre en büyük olma özelliği taşıyor.
kynk:
Fiat Grande Punto
merhaba ben aracımı 2 haftalığına arkadaşıma vermiştim,aracımın ekranında şimdi yeşil renkte CİTY yazısı var,aracımın direksiyonunda ses veya kayma yok ama city moduna mı geçmiş yoksa city arızası mı anlayamadım...inanın City açma kapama nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum umarım city arızası değildir...yardımcı olursanız çok sevinirim acemiliğimi de bağışlayın...
herhangi bi sorun yok merak etme arkadaşın city moduna geçmiş zaten aracına bindiysen direksiyonun çok yumuşak olduğunu göreceksin. ayrıca arıza olduğunda ekranda kırmızı renkte direksiyon işareti çıkıyo abs lambası yanında (ilk kontak açtığın zamanki durum). city modunu kapatıp açmak için kapıları kiltleme butonu ile bagaj açma butonu arasında direksiyom işareti olan bi düğme var ona basarak açıp kapatıyosun gösterge sol yanında yaşil city yazarsa açık yazmazsa kapalı...
çok teşekkür ederim halil kardeş içimi rahatlattın...
[QUOTE=ylcndmn;505463]sakın sakın! kronik oldugunu kabul ettilerse, konus kayıt tutsun. iş kabul kagıdı versin sana... ondan sonra ara müşteri hizmetlerini... kronik problemli parçanın tum sorumlululgunu alıyor fiat[/QUOTE
aradım adamlar dönüş yaptı %10 nu size %90sı bize ait dedi dana ne yapayım kaç kere arıyayım anlamadım inan ya!!!!