şahin demişken,benimde önceki arabam şahindi,ben kendimi uçak kullanıyorum zannetmiştim:):),zaten galerici işi biliyodu,alsammı almasammı diye düşünürken "bi dolaş gel" dedi,o gün bu gündür dolaşıyorum sürekli:)
Printable View
gp'izin sürüş keyfi bu sınıftaki hiçbir araçta yok bence. Ön göğsünün geniş olması nedeniyle sanki üst sınıf bir araç kullanıyormuş hissi veriyor. Böyle geniş göğüs BMW'lerde, audilerde yok. Acaba şimdi onları kullanmak zevkli gelir miydi diye düşünüyorum :poster_s:
Daha frene basar basmaz araç oturuyor. Gplerin frenlerini çok hoşuma gidiyor. Hemen hemenn herkes ilk kullandığında ön cama yapışıyor. ama alışınca başka araç kullanamıyorsun. Sanki araçta fren yokmuş, duramıyacak gibi bir hisse kapılıyorsun.
hayatımda ömrümde böyle fren görmedim onnumara ya Puntom'a aşığım :D
frenlere sölenecek söz yok...
Teşekkür ediyorum abilerim ama ben hala alışamadım :)
ben puntoya alışınca babamın astranınkiler tutmuyor gibi geliyor köklüyorum abs devreye giriyor.