bu konudaki hassasiyetinizi anlıyor ve hak veriyorum,eleştirileri yaparken çok hassas olunması gerekiyor,trafikte biz erkeklerin (istisnalar mutlaka vardır) genelde kadınlara karşı çok acımasız ve adice davrandığını örnekleriyle biliyorum,öyleki eşim araç kullanacağı zaman en azından bayan olduğu çok belli olmasın diye saçlarını toplamasını isterim,ayrıca bayan olduğu için kendisini sıkıştırmaya kalkan olursa kaçmayıp bilakis direksiyonu onun üstüne kırmasını söylerim,
ama madalyonun diğer yüzünde ise

ilk başlarda zaman zaman bayan sürücülere gösterdiğim tepkilere (arabada kendi kendime söylenerek) çok kızan eşim bile bir süre sonra benden önce kendisi kızmaya başladı

,ne yalan söyliyeyim önümde bir bayan sürücü varsa (istisnalar mutlaka vardır) ya aradaki mesafeyi iki misline çıkarıyorum yada bulduğum ilk fırsatta geçiyorum,aksi takdirde mide spazmı geçirmek işten bile değil.

ayrıca ne kadar doğrudur bilmiyorum kasko şirketleri araç sahibi bayan olduğu takdirde primi daha yüksek tutuyorlarmış,çünkü şehir içi hasarlı kazalarda bayanların istatistliği erkeklerden çok fazlaymış

,saygılar.
Yer imleri