jantların 16 olması, aracın punto olması olabilir.
bravonunda aksesuar jantı 1390 tl 4 tanesi ''17'' ( bu biraz pahlı tabi, gerçibravonun butun aksesuarları pahalı , pedal takımı sormuştum 313 tl demişlerdi , benliğimi kaybetmiştim)
Arkadaşlar merhba;
Dün 5,000km yağ seviye kontrolü için Gaziantep Topçuoğlu servisine gittim, içerde bizim gp'lerin katologlarında gösterilen orjinal 16" jantları gördüm, ama en çok fiyatı şaşırttı beni, 4 tanesine 680 TL dediler. Bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir?
İşte fotoğrafları:
Konu Punto_Can tarafından (07/04/2011 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.
jantların 16 olması, aracın punto olması olabilir.
bravonunda aksesuar jantı 1390 tl 4 tanesi ''17'' ( bu biraz pahlı tabi, gerçibravonun butun aksesuarları pahalı , pedal takımı sormuştum 313 tl demişlerdi , benliğimi kaybetmiştim)
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
Ben geçen ay bir çukura girdim ve son ön lastik yarıldı ve jant yamuldu. Aracım Emotion, sadece tek jant fiyatı (15) 480+kdv. Senin aldığın fiyatta hata var bence tek jant fiyatı olmasın o. Söylediğin fiyat imkansız.
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
can bunları ben daha once gp de gormedim emin misin bu jantlar olduguna.
ancak orijinal olsada olmasada set 680 ise fiyat guzel miş![]()
680 tl dördünün fiyatı ise gerçekten patlama yapar bu jantlar çok ama çok komik bir rakam![]()
öncelikle geçmiş olsun. jantın fiyatını duyduğumda bende inanamadım ve defalarca üst üste sordum 4 adet fiyatı olup olmadığını. 680 TL 4 ünün fiyatı, kesinlikle eminim![]()
kesinlikle 4 adet fiyatı, birde siz arayıp sorun isterseniz
tolga bu jantlar orjinal olarak üstünde verilmiyo ama katologda aksesuar olarak gördüm (servisteki gp katoloğunda) hatta az kalsın alcaktım ama bu 16" jantlara takıcak lastik param yok
rakam gerçekten çok komikbirde gp'lerin orjinal üstünde verilen 16" normal jantlar vardı, müslüm abinin arabasında olan, ona yanlış hatırlamıyosam 1200 küsür dediler ama bu ikisi 680 TL
![]()
bunlar replica galiba made in çiiiin....
Gezgin Gp.
Yetkili servislerde replika jant satıyor
Büyük ihtimal çin işi replikadır
tamamiyle dogru söylüyor bende aracımı topcuoglundan aldım, alırken sordum fiyatlarını Fiat ın üretimi olan jantlarda kampanya vardı 680 de fiyat verdiler.
orjinalligini hatırlamıyorum ama fiatın fabrikasının üretimi dedigini hatırlıyorum. hatta dışarından aldıgımız bir jantı satmak bile istemiyoruz sorun yasıyoruz filan anlatti bir ton , bu fiatınkiler test edilmiş güvenligi kanıtlanmıs jantlar dedi ama orjinalligini hatırlamıyorm. yanlış olmasın
Belirtilen jantlar GP için yapılmış aksesuar jantlar.Yani orijinal değiller.Orijinal alaşım jantlar serviste 15'' i yaklaşık 1000TL ye, 16'' i 1500TL ye, 17'' i de 2000TL ye satılmakta (Yaklaşık olarak)
Şimdişöyle oluyor. Aynen Linea jantlarının ucuz olup çinde üretilmesi gibi Fiat bazı modeller için çindeki fabrikaya onay veriyor ve yan sanayi bu jantlar Fiat lisansı altında üretiliyor. Ama asla fiatın eper kataloğunda bunların kodu falan olmuyor. Tamamen Çin fabrikasının ser bir girişimi yani. Linea jantları da ucuzdur ve bu fabrikada üretilirler. İsteyen takar ama görebildiğim kadarıyla çok yakışıklı değiller. Malzeme konusunda çekincem pek yok yoksa Fiat markasını kullandırtmazdı.
Gezgin Gp.
Güzel görünüyor jantlar herşey bir yanada.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri