22-23 arası
arkadaşlar sizden şu konuda görüşlerinizi bekliyorum. 2009 model( haziran çıkışlı) 9000 km de gp 1.4 starjet emotion hatasız aracım var. biraz daha büyük ve dizel bir araç istiyorum( ilk tercihim fiorino). aslında çok kararsızım.çünkü aracımı çok seviyorum.sizce aracımın şu anki 2. el değeri ne kadardır? satmaya veya takasa karar verirsem değerinde gitsin istiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
22-23 arası
az olmuş. Aracı görmesem de 25-26 arası gider gibi
Gezgin Gp.
aslında tam araç alıncak ama tam araç satılmayacak zaman
kesinlikle ilk tercihiniz kendinizin satması olsun ortalama 22-25 arası bir rakama satılabilir
takasa verirseniz eğer emin olun öldü parasına bitirmeye çalışırlar
Bence çok yanlış bir tercih olur benim sizi tavsiyem 2009 model 95bg 16v arabanızı en az 3-4 yıl daha kullanmanız çünkü gerek motor gerek model yılı olarak çok iyi bir araba tabi karar size kalmış büyük...saygılar
Daha az yaksın diye dizel alacaksın ama aradaki farkla senden yakıt parasının fazlasını çıkaracak bayi.En iyisi severek bindiğin aracını kullanmaya devam et.
sırf dizel araba almak için bu yola başvuruyorsanız çok büyük zarar edeceksiniz gibi gözüküyor. ha özel sebepleriniz vardır onu bilemem. çok muhteşem bir aracınız var. 25 ten aşağı verilmez.
22000 24500tl gıbı rakamlarda olması lazım.emotıon olmasa 22-23 arası derdım..
Denildiği gibi sadece dizel almak için bu kadar zarar edilmez.LPG takılarak daha ucuza daha ekonomik bir araç kullanılabilir, bence aracınızı beğeniyorsanız bu yola başvurun derim.Maksat beğeniler ise satılabilir tabi,
Hayırlısı olsun...
dızel almak ıcın cok zarar edersınız.daha buyuk bır arac dusunuyorsanız o zaman baska
bence aracınız harika bir araç sadece dizele geçiş için bu zarar çekilmez. biraz daha ekonomik kullanımla zaten starjet motor çok ta müsrif değil...
Gezgin Gp.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri