ben yeni çıkan ortopedik koltuk kılıflarından takdırdım 90 tl ye süper rahat. ince tam bel boşluğunu dolduran bir yastık var uzun yolun yorgunluğunu falan hissetmiyorsun. ortopedik koltuk kılıfını tavsiye ederim
Slm arkadaşlar aracım 2009 FUN fakat koltuk kılıflarını kalitesiz buluyorum solmaya çok müsait hatta başladı bile okadar titiz kullanmama rahmen solmaya başladı inceden bu kılıfları kaliteli bişeyle değiştiren varmı tafsiyeniz nedir
ben yeni çıkan ortopedik koltuk kılıflarından takdırdım 90 tl ye süper rahat. ince tam bel boşluğunu dolduran bir yastık var uzun yolun yorgunluğunu falan hissetmiyorsun. ortopedik koltuk kılıfını tavsiye ederim
Kılıfların resmini çekebilirmisin? Bende merak ettim..
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
irem colletion diye bir marka izmir 2 sanayide takdırdım. ön koltuğun resmini yolladım.
egzotiklere bu kılıf güzel gider.
web siteleri de varmış. hoş gözüküyorlar.
Irem Oto Kılıf
Konu taneli tarafından (23/08/2009 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir.
Bu tarz Kılıflar gerçekten Hosuma Gitmio Bizim FUN koltuklarını gören varsa gerçekten cok gzel koltuklar aracı görmeden önce gelince deri koltk yaptırırım dyodum ama bunlara kıyamıycam sanrım ..
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Hoşuma gitti alınır
![]()
pufi rapid siyah koltuk kılıfı aldım araçta kaba durmuyor,kullanım açısından çok rahat.orjinal koltuk görüntüsü veriyor,ben çok memnunum.en kolay.net internet sitesinden sipariş verdim.
kılıf alırken aracınızı nasıl kullandıgnıızada dikkate alın acık renkli taktırdım cabuk kirleniyor. koyu renk ise kendini gostermiyor ya koyu taktırıp kiri göstermeyecek ama aractada kılfın varlıgı yoklugu olacak yaacık taktırıp guzel gözükecek ama krlenmeyide göze alacaksın
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri