Fiesta birçok noktada gp tasarımından alıntı yapmıştır. ama hiçbir zaman gp nin yerini tutamaz. Yaşasın gp yaşasın gp dostluğu. Aracımı çok seviyorum.
Gezgin Gp.
yav sevmeye bende seviyorum spor koltuklar deri direksiyon+vites topuzu+blu&me+6 ileri+dışındaki kırmızı bantlar müzik sistemi+park,yağmur sensörü bagajımda subwoofer ve elektrik prizi bile var farlarım felan abarth daha bir sürü şey ama konu karşılaştırma elimizi vicdanımıza koyalım fordun malzeme ve ön konsolu benim çok hoşuma gitti ama ferah değil totalde tabiki doğru tercih yaptığımı düşünüyorum
2006 model gp multijet dynamic sahibiyim.sıfırken aldım.usta ellerden sanroof taktırdım,çelik jant taktırdım.en son geçen yaz chip tuning de yaptırdım aracım bir harika oldu.Bu aracı kendi segmentinde kıyaslayacak başka bir marka ve model göremiyorum.En son yaptırdığım chip tuning ile aracım kedi gibi kaçıyo,hemde az yakıyor.92 hp 215 nm/tork.Kardeşime 307 bakıyoduk 1600 motor hem manuel hem otomotiğini sürdüm inanın 1600 cc demeye kırk şahit lazım.arabalar gitmiyor.Birçok marka görselliğe yatırım yapmış.GP hem görsel hem donanım hemde performans olarak 10 numara.
Konu puntolam tarafından (28/11/2009 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar şöyle söyliyim size Biz anneme araba alıcaktık.2007 model Bir fiestaya karar kıldık bulduk adamla konuştuk araç temiz güzeldi.Neyse kısa kesiyim Bindik araca aracı bir çalıştırdım olamaz böyle bir ses Resmen TRAKTÖR ya ondan sonra o arabaya traktör ismini koydum ve hemen fiesta almaktan vazgeçtik.Yani bu problem Fİestların çok eski Modellerinden beri var Değişceğinide Sanmıyorum ... Grande Punto da Ses yok Hem yalıtım iyi hemde Biliyorsunuz Multijet Yani turbo dizel motorun Mucidi onu İlk bulan Fiat ' dır bırakın fark oLsun arkadaşlar.Grande punto ya Gerisi yalan![]()
Çalıştığım şirkete 2009 fiesta geldi kiralık 50 bg.dizel test etme imkanım oldu çekişi inanılmaz düşük.motor kasayı taşımıyr desem yeridir.iç torpido ve işçilik kalitesi başarılı kötü değil.iç hacim olarak GP ile aynı ölçülerde diyebilirm.yol tutuşuda GP kadar başarılı
yapmayın yeni fiestanın içi ile gp nin içi arasında ferahlık açısından dağlar kadar fark var tavan yüksekliği oturum alanı ama işçilik konusunda katılıyorum çok başarılı ford
Yeni fiestaların renkleri çok hoş
evet renk ve ön konsol gayet iyi keşke benim gibi iriyarılarıda hesaba katsalarmış
![]()
gp gercek anlamda sınıfında tartısmasız en iyi durumda olan araclardan..gerekn değeri yeni yeni görmeye baslıyo bunda bu siteyi kuran arkadslarımızın abilerimizn payı kadar bizlerin arabalarımıza özen göstermeside önemli tabi ki bu sitede emeği olan herkese tekrar tesekkür ediyorum... ben aracımdan gayet memnunum tek sıkıntım performansı konusunda 77 bg ve 8v olması dısında hic bir sıkıntım yok kararsızlıkta kalarak almıstım ama iyi bir tercih yaptıgım kanatindeyim..pişman değilim bi dhaa olsa bi daha alırdım parasına göre cok seye sahip cidden)
Kur.Kd.Atğm.
Fiesta, araç almayı düşünürken üstünde durduğum modellerdendi. Ancak hiç deneme olanağım olmadı. Siz denediğiniz araç hakkında donanım olarak biraz daha bilgi verebilir misiniz? Hangi versiyondu; Grande Punto'ya göre -misal dynamic versiyona göre- eksi ve artı olarak neler var ve fiyat olarak fark nedir? vs.
Teşekkürler şimdiden.
kullandığım araç donanımların en fuluydu titanyum denen model donanımlar doğla olarak gayet ii dijital klima harici özellikleri aynı puntoyla punto emotionla diyebilirim yalnız teyp ekranı küçük iç hacim puntoyla neredeyse aynı sadece arka alcak bide kasvetli punto daha ferah bana göre 1.4 dizel 68 beygir yeterli bi performans sunuyo ama bizim 1.3 ler daha atak beygir farkından dolayı sanırım,yol tutuş puntoyla aynı diyebilirim ama kütük gibi araç çok duyarsız bence süspansiyonlar çok sert puntonunki onun yanında yumusak kalıyo tasarıma hiç lafım yok çok hoş ama 36 binlira vermem o arabaya c sınıf araç alırım o paraya 30 falan olsa alınabilir bi araba b sınıf düşünüyorsanız
Ben de arkadasın yeni aldıgı benzinli trend model yeni fiestaya bindim. Araç dışarıdan şık duruyor gerçekten (arka camı biraz ufak gibi de olsa), ayrıca mor renk te hoş duruyor üzerinde. Dış görünüş konusunda kimi puntoyu sever kimi fiesta, aralarında aman aman fark yok.
Amaa, içine bir bindim (modeli trend bu arada) o kadar boş geldiki, orta göğüs farklı tasarımı ile çarpıcı dursada eksik donanım ve orta sınıf plastik malzemesi orta konsolu tam kaldıramamış. Araçla birlikte sunulan donanım ve motor performansını da gördükten sonra bizim GPler Fiestaya kıyasla baya bi ucuz geldi.
Bu arada Ford'un dizel motoru soğukken harbi tam traktör sesi ya..![]()
Hiç bir şey demek istemesem de göğüsteki düğmeler bildiğiniz nokia tuş takımı. Baz modelinde arka hoparlörler bile yok.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
ben bugün titanyum olanını inceleme fırsatı buldum donanım olarak bana göre çok iyi.. far, yağmur sensorü var cruze control var ısıtmalı ve otomatik kapanan karartmalı dikiz aynaları var açıkçası şuan arabamı satmayı düşünüyorum ve alırsamda ya bravo alıcam yada fieasta.. 32 lira sıfırı ve aracın emsali bizim emotion gibi açıkçası adamlar birde sky dome yapsalarmış olay bitmiş olacamış![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri