ben de bayramdan sonra bayi ile dynamic 75bg icin gorusecegim.Bakalım ne kadar indirim olacak.Birde bana 2008 den sonra city motordan pek arıza olmadıgını belirttiler,acaba satıs yalanları mı yoksa gercekten duzeltildi mi bu problem bilemedim??? hem su andaki indirim bir de ögretmen indirimi ustune biraz daha indirim yaparlarsa sanırım alacagım arkadaslar
bayanların %90 gerçekten anlaşılıyo araba kullanırken kırılmayın ama %10 lukbir kısım varki biride arkadaşımın eşi felaket benim diyen erkek şofor gelsin zaten kendini sıkıştıranı felan takip ediyo makas felan atıyo felaket yani kadınlar daha sakindir bize göre o yüzden iyileri çok iyi oluyo![]()
kesinlikle tavsiye ederim. Ben aracımdan çok memnun. Park sorunu hiç yaşamıyorsun. Her yere rahatlıkla girip çıkıyorsun. En çok güzel olanıda mazot alırken oluyor. insanın içine oturmuyor. eğer 90 lk alırsan tadından yenmez.
Selamlar ,
ben de dynamic + ASK + Co-pilot kitli grande puntoya niyetlendim, motor konusunda hala kararsızım dizel mi olsun benzinli mi olsun ama sanki agırlık dizel yönünde yarın(cmts) bayii gezmelerine baslıyacagım bundan önce yakın zamanda fiyat bilgisi alan var mı ? yarın için hazırlık olsun bana ...
Dizel cam tavan beyaz fun 90 hp 34 milyar.indirimli hali
evet 100 bayandan 99 arabayı seri kullanamıyor ve trafikte facia yaratıyolarSen seri olabilirsin saygım var
Erkek sürücülerin hepsi seri mi elbette hayır.Trafikte faciya yaratanları çok mu çok. Ama bu yinede bayanlara oranla kıyaslanamaz. İstisnalar kaideyi bozmaz diye düşünüyorum
))
Erdem; bayanlar seri araba kullanamıyor mu? Yada diğer bir deyimle erkeklerin tamamı mı seri araba kullanıyor ya da kullandıklarını sanıyor?
Genellemelerden uzak kalalım lütfen![]()
Batuhan kardeşim...!!!
Bizler de sizin gibi araba almadan birkaç model üstünde araştırma yaptık. Üye olupta arabası olan arkadaşların hepsinin söyleyeceği tek şikayet araç içi malzeme koyma gözlerinin küçüklüğü ile city motoru arızasıdır.
Bundan sonrası tamamen keyfekeder. 2009 modellerden hiç city şikayeti çıkmadı desek yeridir. Arabalarımız gerçekten ülkede bulunan diğer modellere kıyasla "en" lerden biri. Konu sadece güç, performans ile bitmediğinden parasına göre ve segmentine göre en iyi araba bu.
Arabanı al keyfine bak kardeşim. Gözün arkada kalmasın.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri