Hayırlı olsun darısı başımıza :(
Printable View
Hayırlı olsun darısı başımıza :(
lastiklerin markasını garanti belgesinde yazanla karşılaştır aynı olması lazım. şasi no motor no ruhsat trafiğe cıkış tarihini kontrol et. ayrıca bayi den anahtarlık, küçük punto araba falan gibi şeyler warsa temin edebilirsin...
benim aklıma sonradan geldi iş işten geçmişti tabi bu yazdıklarım bnm başıma gelen şeyler. ayrıca iyi sürüşler hayırlı olsun :)
hayırlı olsun
kendi arabam geldiğinde yaşadığım sevinç aklıma geldi şimdi:dan: hayırlı olsun araban, bayiden çıkınca ilk işin benzin takviyesi olsun :ok: lastik basınçlarınıda kontrol etmeyi unutma gözden kaçabiliyor bazen, lastiklerde fazla hava olabiliyor.
Hayırlı olsun..
Bayiler genellikle paspar ve yangın tüpü hariç gerekli eşyalar cantasını veriyorlar.
Yangın tüpü vereceklerini hiç sanmıyorum. Orayı kadar gidipde ben şunu istiyom bunu istiyom da pek denilemiyor o heyecanla.
O yüzden sağına soluna bakıp gözle bir muhayene yapıp araçını alıp ve güle güle kazasız cezasız kullan..
hayırlı olsun sezar. güle güle kullan. :tabe:
hayırlısı olsun kazasız belasız sezar resımlerı beklıyoruz ..
Hadi bakalım sende özgürlüğün yolunu açtın :)
hayırlı olsun arkadaşım.
kazasız belasız kullanman dileğiyle..
valla pazarlığı bitirmişsen ekstra birseyler alamazsın...sadece eşantiyon istemesende verirler...mesala ben pazarlık aşamasında herşeyi konusup komple boya koruma+ +1 yıl garanti uzatma almıştım:) yangın tüpü yardım çantası zaten vermişlerdi...ama yinede şansını dene....şimiden hayırlı olsun kazasız sürüşler....
hayırlısı olsun sezar beklediğine değecektir neydi o ilk gün heyacanı beee
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan inşallah
hayırlı olsun
iyi günlerde kullan
kardeş pazarlık aşamasında olsaydı neler almazdınki park sensörürü boya koruma garanti uzatma ve daha neler ama arbayı alırsan bişi istersen verecekleri en lüx paspas trafik seti buz kazıyıcı
Ama sen gene de aracın heyecanına kapılıp ta onlarıda unutma gözünün görebildiği her şeyi iste verirllerse alırsın ...
hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle..
Teşekkürler arkadaşlar...
Arkadaşlar herşeyi istiyecem :D verirseler :D
Canları sağolsun şansımı deneyecem.Ben 3 aydır neler çektim hepsini anlatacam biraz küçük emrah taktiği yapacam :D
Hayirli ugurlu olsun.
1-Lekeli tavan dosemeleri
2-Kirik emniyet kemeri braketleri
3-Arizali klima
4-Bozuk rot ayari
5-Bozuk kapi ayari
6-Hatali on duzen burclari
7-Ayarsiz lastik basinclari
8-Garanti belgesinde yazandan farkli marka lastikler
9-Zor kapanan torpido kapagi
10-Zirildayan gosterge tablosu
Bu maddeleri tek tek nasil kontrol edebileceksin bilmiyorum, ancak tecrube onemli bir kavram...hatirlatayim yine de..
ne kararısan kardır hatta sömure bıldığın kadar sömürr derım ben
hayırlı olsun güle güle kullan ... :)
kazasız belasız kullanman dıleğıyle hayırlı ve uğurlu olsun
hayırlı olsun demeyı unutmuşum pardon
gözün aydın dostum.