Bide arkdaslr yakit super diyorsunuzzz ama 90 km ile ben 90 la sehirler arasinda gitmeyi fazl sevmem ortalam en az 120 olcak o sekilde bu 1.3lerin ykisi nedir ??
Printable View
Bide arkdaslr yakit super diyorsunuzzz ama 90 km ile ben 90 la sehirler arasinda gitmeyi fazl sevmem ortalam en az 120 olcak o sekilde bu 1.3lerin ykisi nedir ??
Allah razı olsun Coşkun abi walla güzel birşey arıyorum abi 75 veya 90 farketmez Beyaz siyah ağırlıklı istiyorum ama kısmetse işte şansıma. Abi ben İstanbul bahçelievlerde oturuyorum .. 15 günü geçik arıyorum Bulamadım düzgün bulduklarım oldu fiyat çok istediler .. Hala arayış içindeyim yani abi anlıyacağın :)
tamam eğer bulursam mutlaka bilgi veririm sana
Düşünürsen satayım benimkini, ben de otomatik alayım.
Bütün gp cilere selam gp ciler kardeşlerim 1,5 ay dir araştiriyorum yorumlarinizi okuyorum ve bende sizin araniza gelmek istiyorum,eğer beni araniza kabul ederseniz sevinirim ama lütfen ve lütfen bana yardimci olun ve bir tana 1.3 dizel gp bulun gp cilerin arasinda olmak istiyorum.teşekkürler her kese selam iyi geceler
bülent bizde seni aramızda görmekten mutluluk duyarız
dizel 1,3 gp bulun demişsin ama dizellerin hepsi 1,3
sen 75 bg lik mi 90 bg lik mi onun için bi karar ver
gp bulunur
Merhabalar...
10 aylık gp 1.3 mmutijet kullanıcısı olarak çok memnunum, biraz daha araştırıp daha temiz bir gp almadığım için de zaman zaman pişmanlık duyuyorum ama neyse. (2006 model 140.000 km'de GP kullanıcısıyım ve memnunum, sen düşün artık)
Yanlış anlaşılmasın ama sadece gp hayranlarının olduğu bi siteden araştırma yapman seni yanıltabilir bence, çünkü biz gp'ciyiz gp'lerimizi seviyoruz...Skoda'cıların sitesine bak mesela, "Fabia'dan başka araca binilir mi yav?" derler. Sen bir arabadan ne beklediğini tam olarak belirle ve ona göre sorularına cevap aramaya çalış bence.
1.3 GP'lere gelince;
1.3 multijetlerin performansı ve yakıt ekonomisi çok iyidir,
aracı kullanırken sürüş keyfinin tadı damağında kalır,
özellikle lastik sesi içeriye çok geliyo bence, aracın ses yalıtımı yeterli değil,
süspansiyon sistemi biraz serttir, küçük kasisleri, lakaları hissettirir (bence bu sorun değil)
iç hacmi sınıfındaki araçların çoğundan geniştir,
aracın fiyatıyla kıyaslanırsa işçilik kalitesi yeterli
mesajımda "sen" diye hitap etmişim simdi farkettim, sürçü lisan ettiysek affola... :)
tsklr
al gp yi pişman olmazsınn güle güle kullan ...
arkadaşlar merhaba
grande punto almak istiyorum yardımcı olur musunuz
2008
1.3 50-75 hp
92.000 km
iki parça boyalı (sol ön çamuluk,arka tampon). başka sıkıntı yok.
4 adet çelik jant, ses sistemi jbl
zenon far ve sis far
üç aşağı beş yukarı araç bu. istediği fiyat 23.500. sizce bu araca bu fiyat ideal midir ?
Öncelikle hoşgeldiniz,
ilk mesajınız sanırım ,googleye yazıp direk burası çıktı sizde üye olup mesajı patlatmışsınız.
Sonrasında ise mesaj yazdığınız konu 2009 yılına ait,internette hangi foruma girerseniz girin ilk mesajınız böyle bir yazı olursa ilk alacagınız cevap ' öncelikle kendinizi tanıtın' mesajıdır.
Sorunuza gelecek olursak ben o parayı vermem.Birde donanımı hakkında daha fazla bilgi vermen lazım gelir.
İyi günler.
merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım bi soru soracaktım 2009 model 1,3 mltjt fun model bi punto aldım arabayı uzun yolda denediğimde istanbul ankara arası gittiğim yol 488 km ankaraya geldim 110 tl ile anca fulledim opet ten hesaba göre 0,225 yakıyor bana çok fazla geldi. sonra ankara şehir içi denedim 180 km 50 tl ye fulledim 0,277 yakıyor aynı opet ve lt fiyatı 4,39 du. uzun yolda bir iki defa 150 civarını gördüm hep 90-130 arası hiç klima yok. şehir içi de gayet sakin kullanım hep 2000 3000 devirlerde kullanıyorum. yorumlarınızı bekliyorum. çünkü hiç umadığım gibi oldu????? ARKADAŞLAR FİKİR BEKLİYORUM SİZLERDEN
meraba arkadaşlar gp almayı düşünüyorum konuları genel olarak okudum ve hem ekonomik hem de performans ve bir nebze sürüş keyfi içeren en uygun araç grande punto sanırım. Fakat şöyle bi sorunum var; en fazla 18.000 lira gibi bi para verebilirim, bu fiyata temiz(komple boyalı ve/veya değişen parçalı olmamalı) (bikaç parça küçük lokal boyalı olabilir) gp bulabilir miyim? Ankaradanım.
300000km'de falan belki :)
Bu boya/değişen hastalığı ne zaman geçecek acaba milletimizde... Hayır değişeni boyası olan arabayı zaten ucuza alıyorsun satarken de ucuza satacaksın. Kaybın yok.