1-uno
2-gp
3. arabam
doğan
palio
gp
1-uno
2-gp
1-megane
2-volvo s40
3- gp
doğan
Tipo
gp
tipo
gp
R-9 Broadway GTI,skydome,sis farı,aynalar manuel(orta ayna dahil)
WV Polo 1.6
ve tutkum GP
@korhan
cmax alcaz gine büyük ihtimalle ama CVT.
@bebeto85
evet dizel ghia. açıkçası piyasasını bilmiyorum ama ekim gibi serviste 38 civarına rahat satılır dediler bende bir iki siteye ilan verdim 39900 olarak arayan kişi sayısı 10 u geçmez. genelde 39a düştüm ilgilenen olmadı. sonuçta yaptığım iş biraz gereksiz fazlada zarar etmek istemediğim için böyle bekliyorum....
Ne Mutlu Türküm Diyene!
önce uno sonra gp.. ailece fiat sempatizanıyız.
Kendisini kopartırcasına çalışan,alın teri,helal parayla babamın ailemize kazandırdığı 8. ya da 9. araba GP.GP bir başka ama...Hemen hemen hepsi fiat tı.Özellikle bende Fiat sevgisi bir başkadır...Bana ve abime bizlere bu yaşta "sıfır" arabalar gösterdiği için ve bizlere böyle imkanlar sunduğu için Allah ondan razı olsun.Biz de babamızın bize sağladığı bu imkanlara her zaman layık olmaya çalışacağız...
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
1- Reno 19 Europa 1.6RT Hactback
2-GP Starjet EMO
1- bravo sx 2-bravo hgt 3-grande punto fıat çılık sapına kadar bizdede var bide ailede doblo var
ilkdaha 19 um abi bırakında birinci olsun
![]()
İlk arabamız sienaydı hala da siena ama 3-4 ay içersinde inşallah bir gp sahibi olacağım
Daha kendi paramla bir araba almak nasip olmadı.İnşallah çalışmaya başlayınca o da olur.Üzerinde söz söyleme hakkım olan iki araba var ilki uno gp'yi de kuma getirdik.Araba kullanmayı o uno da öğrendiğim için midir nedir unoyla aramda duygusal bağ var.Zaten uno satılırsa çok üzülürm :icon_cry:
![]()
Konu karaburak tarafından (12/03/2007 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.
1.murat 131
2.ford tanus
3.şahin
4.uno
5.brava
6.albea
7.grande punto
gerci benim kendi paramla aldığım ikinci arabam ama diyerlerinede yardımda bulunmuştum![]()
bizim ewn 3. arabası gp.. benm ilk aşkım
babam rower 620ti si ile takas etmeyi teklif edio kabul etmiomaşkım gp benm...
beım ılk arabam mıllet ıyıkıde ılk arabam gp olmus
4. arabam
1-ford ka (halen durur çok sağlam)
2-opel vectra 2.0cd 1997 model
3-opel zafira 2001 comfort
4- gp 1.4
ilk arabam 99 astra idi. 10 ay sonra GP görünce daha arabanın tam borcu bitmeden GP aldım. borç arttı ama canı sağolsun GP'min.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri