meganın donanım seviyesi neydi??
Printable View
Megane güzel araba da biraz ihtiyar işi gibiydi artı 140 tan sonra Allah'a emanet C sınıfı bir araca 45 milyar verip böyle olacağına 30 milyara baba gibi arabaya biniyorum. Ha ilk arabam olan fabia nın da yeri başka
hele o TDİ motorun tok sesi ne hevesle bindim 2 yıl ahh ahhh:)
Bende Skoda Forman 1993-2004
Grande Punto 2006
1- Subaru Justy
2- Uno 60S
3- Ford KA
4- Palio 1.2 8V
5- Palio 1.3 Multijet (Sıfır Almıştım 2 ay sonra GP'yi görünce aşık oldum)
6- GP 1.4 77bg (Bunu da sıfır aldım ama dizel keyfini vermiyordu 2 ayda degişti)
7- GP 1.3 MJ 90 BG (Şimdilik bi yaramazlık yok, askerden sonra kısmet :D )
Not : Söölemesi ayıptır hepsini kendim aldım borç harç :D Bunun da kredisi az kaldı...
keşke anket açsaymışız neyse benımde ilk arabam :)
benimde kendi paramla aldığım ikinci araba ancak, ilk arabam ikinci el palio ydu
o yüzden pek ısınmamıştım ama GP im sıfır ve onu çoook seviyorummm
içine oturunca döşemelerden yayılan yeni kokusu beni mest ediyor :)))
Benim arabalarım;
1- Şahin (beyaz) Ful teskolu,yayları kesik,geniş lastik,çelik jant,siyah camlar
2- Tipo Full teskolu geniş lastik,çelik jant
3- Hyundai accent 1,3 LX
4- Uno 1.4 i.e.
5- Honda civic si- doch motor,150 hp,chip,film,geniş lastik,çelik jant çok fena gazlıyodum özellikle 106-206 serisi araçlar tamponumun tozunu yutuyordu :))
6- GRANDE PUNTO Allah nasip ederse chip,egzoz,hava filtresi,komple tampon ön ve arka , marşpiyel,spoyler, 205 50 17 lastik 17" jant, vs. hepsini yapmayı düşünüyorum yaza emotion görünüşlü active diyecek herkessss :))
3. arabam.
ilk ikisi;
'95 Renault 19 Europa 1.6 RT
'97 Corolla 1.6 XEI
Şimdi de bu.
Bunu satmaya kıyabilirsem (ki zannetmiyorum :) ) beyaz bir Bravo alabilirim. 2 sene sonra falan.
ilk arabam 1999 palio
ikinci arabamda 2006 palio
ama sırf gp almak için sattım ve mutlu sona erdim
ilk arabam 94 doğan slx
ikincisi de punto
linea yı bekliyorum hoşuma giderse puntomu satıp alabilirim :(
daha yeni basladık kendi paramla aldıgım ilk araba hele borcu bitsin sonra hanıma bide hacı murat alırım oda ikinci araba olur. millet hacıyla baslar serceyle gider bizde puntoyla baslayıp hacıyla devam edecez
bu çok yeni arabaları satanlar nasıl zarar etmiyo yaw yada ediyoda sineyemi çekiyo ben aylardır 2006 cmax i satamadım
Ne alacaksınız C-max'ı satıp?
83 model sahin
99 model 1.6 palio
ve gp
üçünüde borç harç kredi vs kendim aldim :) . palioyu sevmistim , biraz az yaksa birde klimasi olsaydi hala ona biniyor olurdum sanirim.
sahini acemilik atlatmak icin almistim , kaza yapip hurda olarak sattiydim :(
Ozan C-Max dizel mi?Dizelse satılabilir aslında ya?ne kadara satıyorsunuz?
Benim 2. arabam. Ilk arabamda fiat bravoydu.
çook arabalar kullandım. Bu da direk bana ait değil zaten arabam diyemiyorum. Annemle ortağız :D
bişey dikkatimi çekti büyük çoğunluğun ikinci veya birinci arabası ve gp den önce fiat kullananlarda çoğunluk gibi geldi