hele o taksiye binen ameleler var ya 118 80 onlara tav oluyorum. bide 24 var 11824 mü
Arkadaşlar Bu Saçma Sapık 118 Reklamlarından Valla Kusacam Artık Yhaa... Bu Nedir Arkadaş Nerden Bu Paranın Kaynağı Yani Bu Kadarmı Kötü Ve İtici Bir Reklam Olur Ve Her Dakika Her Saniye Her Yerdeler Bıktım Tvden Soğudum Bu Embesiller Yüzünden aaaa![]()
hele o taksiye binen ameleler var ya 118 80 onlara tav oluyorum. bide 24 var 11824 mü
Repair
Eskiden 118 in Tuşunu Bilmezdik Şimdi Hepsini Ezberledik İşin Olmasada Aratacaklar Resmen ...
katılıyorum..![]()
2008 Grande Punto 1.3 Multijet 75 HP Active & 2011 Bravo 1.6 Multijet 105 HP Dynamic Plus
Let the music play!
yaw öylede uyuz reklam yapmışlarki fitil ediyorlar adamı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
of ki ne of derdimi kusmak istiyorum..iğrenç aşşalık reklam bıktım..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
acil serviste hipertansif ensefalopatili bir teyze şuur durumu konfüzeyken 118 80 80 80 diye yüzlerce kez tekrarladı..
bilinçaltına işlemiş resmen..
tasiyonu kontrol altına aldıkta sonra "nerdeyim ben?" diye sormaya başladı..
118 80 80 80 diyordun teyze hatırlıyor musun? diye sorunca..
"yooo, o ne ki kızanım?" diye cevap verdi..
adamlar nasıl becermişlerse kadının bilinçaltını yıkamışlar..![]()
Konu makeles tarafından (24/08/2010 Saat 04:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
merak ediyorum arayan varmı aramızda eminim telefonda oyalıyorlardırda adamı
I ♥ Punto
bence adamlar reklam konusunda iyiler.
millet ağzına doladı iyice 11880 diye ve hafızalara kazıdı ..
ne kadar itici bir reklam olsada çok başarılı reklamcılık konusunda.
hele o taksiciyi dövesim geliyor
ne rant var demekki
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
Düzgün izlenebilecek bir reklam yapsalar keşke taksiden indirip dövesi geliyor ..
Kesinlikle iğrenç ötesi
reklamın iyisi kötüsü olmaz da bu kadarıda harbiden olmaz.....
baydı baydı...
118 18 telekomun.
diğerleri başka başka şirketlerin.
reklamın amacı da zaten insanların beynine kazınmak değil mi... adamlar da iğrendirerek ya da sevdirerek bunu başardılar...
Ya kendine bir yol seçmelisin, ya da kendi çizdiğin yoldan gitmelisin!..
Artık yeter ya gerçekten bıktım bu reklamlardan bu kadar kaliteden yoksun bi reklam olurmu arkadaş
RTÜKe şikayet edilmeli yayın yasağı gelmeli..
Artık Fiorinolu
off çok lanet birşey ya abarth tılar artık
bazı medya planlamaları bu şekilde gelişmektedir...kendileride iğrenç bir reklam olduğunu bilmekte ancak, arge çalışmalarında çıkan sonuçlarda ilk markalaşma lansmanında, kimi zaman bu tip yollar izlenmek zorunda kalınabiliyo..arkadaşıma katılıyorum iğrençliklede olsa sizin beyninize kazımışlar bunu ve buraya bile konu olmuş..nekadar iğrenç bir reklam senaryosu ve iğrenç herifler oynasada anatema akıla kazımak markayı ilk etap için..ve bundada başarılı olmuş..ajans hedefe ulaşmış..daha sonraki izlenecek adımlarda ise markanın prestijine iyileştirmeye yönelik çalışmalar gelecektir mutlaka..
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
al bendende o kadar ya serdar hatta suanda bu yazıyı yazarken bıle cıktı tv yı kırasım gelıyor,vallahı elımden geldıgınce o reklam cıkınca hemen kanal degıstırıyorum b.. nu çıkardılar afedersınız.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri