Tüm ankaralı arkadaşlarımı trafikte yerleştirlen zoom kameralar hakkında uyarmak istedim .arkadaşlar bugun ışıklarda ve elektirik direklerinde, kameralar gördüm.emniyet kemeri ve hız yapanları zoomluyorlar.sizleri uyarmak istedim görüşmek üzere arkadaşlar.![]()
bir bu eksikti zaten![]()
ıyı olmus hersey bızım ıcın nede olmasa
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Bu hafta Ankara'ya geleceğim tüm emniyet camiasında duyulmuş demek ki![]()
beşevler burger kavşağında 3 adet köprü şeklinde zoomlu kameralar vs var + mobese+bide geniş açılı tek kamera var tek kavşakta hepsi! abartıyolar biraz sanki![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
kim demiş, eski emniyet müdürüne olanlar malum
yenisi kim takip edemedim ama gerçeten abartıyolar, şerit değiştirirken sinyal vermedin diye eve cezada gönderirler şimdi![]()
Arkadaslar kenar mahallerlere bile mobese ve guvenlik kamerasi koyuldu aman herkes daha dikatli olsun yozgat bulvarinda gelisli gidisli cevre yolunda gelisli gidisli ..
abbooo hapı yuttuk o zaman yaa... ben eskişehir yolundan samsun yoluna kıvrılan sapağı (yol boşsaa) yanlayarak çıkan insanım napcaz şimdi![]()
Bunu Düşünenin Gece Evini Zoomlucan![]()
bunları koyanlar daha feci araba kullanıyolar veya kullandırtıyolar...
arkadaşlar nerelerde var uyaralım tüm arkadaşları.etikte oturuyorsanız fıskıyede varkasalar tarafı
Yaratılan korku toplumu içinde normal şeyler bunlar...Yakında araçlarda elektronik merkezi algılama diye bişey cıkartırlar, bakıyosun ki gaza basıyon araba gitmiyo...Neden? Merkezde elinde bi adam joystickle oturmuş araba kumanda ediyor olacak!![]()
istanbulla dalga geçerdik..daha beter gümledik..oldumu şimdi..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
benim yolum üzerinde şu anda yok. emek'ten çıkıp eskişehir yolu üzerinden bilkent sapağına kadar bakıorum köprülere etrafa filan pek gözüme çarpmadı.
Hah bir bu eksikti. Artık abuk sabuk cezalar gelmeye başlar. Yav arkadaş azıcık mantıklı yol yapın ceza yollayın anlarımda Bahçelievler Metrosunun orda 20 metre arayla ışık koymuşsun dursan arkadaki asılıyor kornaya öndekinde bekle trafiği tıkıyorsun diye durmasan yoktan ceza yazarlar. Sağa dönüşte yol boşsa kırmızı da olsa döner gidersin ona da ceza yazmaya kalkarlar. 70 km de direk yanan kırmızı ışıkta dursan arkadaki çarpar durmasan ceza yazar ben bu kamera işinden pek haz etmedim.
15 Eylül de kameralar aktif olarak ceza yazmaya başlayacakmış diye bir yerde de ben okumuştum konuya katkım olsun.
artık 50km gidecez desene![]()
Neyse artık sağa sola bakına bakına gideriz.. Yavaş gitmek sorun değilde bazen 3-4 şeritli yolda farketmeden hızlanıyorsun bu biraz sıkıntı olacak.
izmirde genelde mobesalardan sadece kırmızı ışıkta geçenleri tespit edip evine yolluyolar radarlık bişeyleri yok diye biliyorum fazla abartmadıktan sora
Repair
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri