Lütfen 5 ytl gönderin
Lütfen 5 ytl gönderin
Konu OzzY tarafından (06/01/2009 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
iş bankası hesap numarası varsa bana biri yardımcı olsun internet şubesi falan uğraştım ama bir sorun var şifremi iptal edip duruyo.şubeden havale yapayım bari birinize o da gökhan ya da ozzy e yönlendirsin.var mı yardımcı olabilcek?ozzy iş hesabın var mı?
bende yok.
acelesi yok. boşuna işlem parası verme
Ne Mutlu Türküm Diyene!
yaa ben bunu kartı aldığım kişiye teslim etsem ben anlamıorum bu para gönderme işlerinden benim için daha iyi olur ama illede gönderin diyosaniz gönderelim
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
e ben yolladım eft ucretsız dıyodunuz . 1 ytl eft masrafı yazdı nasıl iş bu yaneyse gıttı artık. cuma hesabında olur ozzy ..
kesinlikle ben de aynen.para gönderme işinden anlamıyorum.buluşmada birine wersem olmaz mı
olur olur acelesi yok.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozan ben malesef bankaya çıkacak kadar vakit bulamıyorum. İşlerim nedeniyle siteye bile paydos saatlerinde giriyorum.
Ama babamın bankamatikten bakıcam bakalım bi gece bankamatikten yollamaya çalışırım.
canberk eft ok.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ya bende bu aralar hiç ilgilenemedim kusura bakmayın bide benim şifreyle ilgili sorun var en kısa zamanda göndercem
1,3 mj 75 hp Dynamic New Orleans
Burayada gönderebilirsiniz
Konu OzzY tarafından (06/01/2009 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
vedat73 ok.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
karagümrüklü ok.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Yok Benim Param Tesir Edip Durmayin Beni....![]()
![]()
![]()
Ozzy Işbankasi Yada Akbank Hesap Nosu Yok Mu???
Bide Ben Siteye üyeyim,benim Adimada Kart Varmi Yada Isteyenlere Mi Kart Bastiniz???
Bi CVP Amg
:ok: AMG:ok:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri