Sağol toprağım senin arabanın da maşallahı var.Allah kaza bela vermesin...
Printable View
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun. Ancak arabadaki hasardan bahsedilmiş bir şey belirtmen isterim transit yüksek olduğundan dolayı verdiği hasar daha büyük olmuş durumda birde 60kms gibi bir hızla vurduysa yapacak birşey olmuyor. Buna benzer bir durumu şirket aracı lineada yaşadık onların arka tampon daha yüksek kalıyor arkadan bora çarptı bizde tampo bileşme yerinden biraz esnedi boranın kaporta radyatöre kadar girdi. Bu sebep ile hasarın büyük olması arabadaki mukavemet eksikliğini göstermez. Ayrıca euroncap sayfasından testleri incelemenizi tavsiye ederim ne arabalar ne hallere geliyor.
Gecmis olsun arkadasim. Ise bak. ben 2 hafta once micra satip GP aldim :)
Ozan bey'e katılıyorum.Bende aynı sorunu yaşadım. hata bendeydi, 50km hızda ıslak zeminde kızakladım ford transit e arkadan vurdum.onun sadece tamponu eğildi, benim tampon, farlar değişti,çamurluklar boyandı.serviste serzenişte bulundum ne biçim teneke gibi araba diye.serviste bu parçalar eğer kırılmasaydı şu an serviste araban yerine hastanede seni tamir ediyor olacaktık diye espiri yaptı kendince.darbe emilmesi için iyiymiş.motor altı koruma bile yapmayı tafsiye etmediler, şiddetli kazalarda motor kendini bıraksın, düşsün diye.öyle bi sistemi varmış.
Allah beterinden saklasın, cana gelen mala gelsin.
neyse teneke meneke seviyorum bu gp yi.
geçmiş olsun kardeşim inşallah araban çıkınca eskisinden dah güzel olur
fotğrafları görünce en bende senin kadar üzüldüm
Erhan geçmiş olsun,
Motor alt koruma, eğer orijinal olarak uygulanırsa bir zararı olmaz.Ancak sanayiden saç malzemeden elde edilirse o zaman sıkıntı çıkartabilir.Çünkü orijinal alt koruma oldakça hafif ve dayanıksız bir malzemeden üretimekte.Allah korusun kaza anında düşen motoru 1sn bile tutamaz.Zaten öncelikle kaza anında bu parça kırılır...
ben servisin anlattıklarına katılmıyorum bence açıklarını kapatmak için türlü türlü kılıflar uyduruyolar
madem araba ezilip büzülünce darbe emiyor
desenize allah korusun mercedes bmw falan kullanmıyoruz onlar hiç ezilmiyo
herhalde bütün kullananlar hastanede servis elemanlarınca tamir ediliyolar
Bayanlar Baylar...
Huzurlarınızda arabam...:):):) Servisten aldım hemde bayram öncesi 30.000 km bakımını dayaptırdım.Sağolsunlar bayramda beni arabasız bırakmadılar. Allah kimsenin başına böyle kazalar vermesin cana bişey gelmese de insan ister istemez üzülüyor. Hele bir de aranızda duygusal bir bağ varsa...
Aracım gayet temiz bir şekilde yapıldı. Fun modeli farları da taktırdım. Sırada Sport versiyonda bulunan 16'' veya 17 '' jantlar var =)
Resimlere bakarken ''Maşallah'' demeyi unutmayın. :)
Çok geçmiş olsun, Allah daha büyüklerinden korusun
Geçmiş olsun, kazasız sürüşler Serhat, araç oldukça güzel görünüyor...
Maşallah dostum, Allah hepimize kazasız belasız gp lerimizin tadını çıkartmak nasip etsin.
geçmiş olsun
Araba güzel olmuş kazasiz belasiz kullanma nasip etsin
çok geçmiş olsun.ALLAH daha büyük kazalardan korusun
araçta hangi parçalar değişti servis ne kadar masraf çıkardı yazarmısın? (farlar güzel olmuş gerçekten)
geçmiş olsun...canınıza,sağlığınıza birşey olmasın...tertemiz çıkmış yeniden işte.. :)
kardeş geçmş.olsn.arka tarafı çok sağlam değilmi bu arabaların...
Vuran araba ford transit olduğu için bu kadar hasar gördü. binek araba vursaydı sadece tampon zarar görürdü. İçindeki darbe emici bu şiddette çarpmaya rağmen herhangi bir hasara uğramadı. Ben önümdeki micraya o kadar hafif vurmama rağmen(gerçi farların ayakları kırıldı ) micranın arka tampon ve bagaj kapağının kilit kısmı dağıldı hatta bagaj kapanmıyordu.
Kısacası bizim arabalar gerçektende sağlammış. Ama benden tavsiye kaskonuz yoksa mutlaka kasko yaptırın:hotornot:
ovv çok sert vurmuş geçmiş olsun.buna benzer kazada bizim başımıza gelmişti.biz normal evden çıkarken sinyal verip çıktık sağdaki araç yol verdi soldakide yol verdi transit soldakinde solundan kornaya basark geçiyordu o sırada piyango bize vurdu.o zaman hyundai accent admire kasa vardı.transit babamın olduğu yani şoför kapısından vurup bizim bulunduğumuz arabayı orta refüje çıkarmıştı.kapı komple içerde iki kapı birden araba yürümüyordu.hatta o kazada yan iki cam patlayıp boynumu hafif şekilde kesmişti.serviste ustalar demiş bu arabadan çıkanlar yaşıyormuydu diye.transitte sadece ön tampon plastik olduğu için esnemiş çatlamış,sol far kırılmışbirde ön kaputta biraz yamukluk vardı o kadar.neyse konuyu kirletmeyelim
çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun cana gelen mala gelsin.
Çok geçmiş olsun kardeşim,cana geleceğine mala gelsin.Neyse,aracın güzel tamir edilmiş gözüküyor,Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
ya geçen gün bende önümde aniden duran mercedes jeep e arkadan çarptım.gerçi bende biraz geç farke ettim.. sanki çarpan ben değilmişim gibi adam kaçtı arkadaşlar...:S benim ön tampon çatladı sadece...serviste yaptırdım. bu tampon çatlamısın servisler orjinali gibi tamir ediyorlar mı yoksa değişmemmi gerekiyordu?
geçmiş olsun gerçekten kazasız güzel sürüşler....
bol bol ayetel kürsi okumak lazım.....