kesinlikle beyaz... bejden de memnunum ama bayide olsaydı beyaz alırdım en cok yakısan renk bence eer dyn. yada emo alıosan kesin beyaz![]()
Takılıyorum yaw...:ok: Hayırlı olsun şimdiden! Ama dediğim gibi, sen yine de diğer bayiileri de bir dolaş![]()
kesinlikle beyaz... bejden de memnunum ama bayide olsaydı beyaz alırdım en cok yakısan renk bence eer dyn. yada emo alıosan kesin beyaz![]()
siyaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh![]()
eğer ben şimdi alcak olsam öellikle tek kapı ve skydome lu bir araca beyaz çok yakışacaktır ona bide film cam allah tadından yenmez![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
arkadaşlaaarrr...
profil ayarlarımı değiştirdim...
artık ben de gp'liyim... :lol:
Konu candan tarafından (25/03/2007 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
Vayy tekrardan hoş geldin o zaman hayırlı uğurlu olsun...
Plakanda güzelmiş bu arada...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Candan, hayırlı olsun tekrardan... N'aptın plaka-ruhsat işlerini?
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanman dileğiyle
tabiki kazsız ve cezasız![]()
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Hayırlı olsun Candan.. Güle Güle kullan..
Plaka da süper olmuş.....
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Candan başlığını değiştirdim nede olsa artık GP aldın...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
herkese çok teşekkürler...
umarım en yakın zamanda, yollarda mayın misali dolaşmayı da bırakırım,
:yerlerde:
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan....
* GP GÜZELİ*
1905
Hayırlı uğurlu olsun..Uzun arştırmalarının sonunu getirebilmişsin demek ki...Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin...
Candan Kaça maloldu araba...
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
hayırlı olsun
Fire Active 1.4 8V 77Bg.
aracınız hayırlı olsu kazasız belasız kullanırsınız inşallah...
Multijet Active 1.3 16V 75Bg.
doğru seçim :ok:
hayırlı uğurlu olsun..
Multijet Active 1.3 75 Hp Beyaz
hayırlı olsun kazasız belasız ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri