gri olmaz he kalbimi kırdın.tamam oke
tşkr ederimmm![]()
gri olmaz he kalbimi kırdın.tamam oke
renk konusu tartışılmaz arkadaşım..asla kalbini kırmak için yazmadım benim için öyle..senin için..böyle![]()
yok şaka diyorum ama emin ol bir daha punto alsam yine gri alırdım ne biliyim hoşuma gidiyor gözüme daha bir class geliyor tabi zevkler ve renkler tartişilmaz..
iki grisi varmış.. granit grisi daha koyu... o yakışabilir bak.. onu bi görmek lazım..
benim dediğim mavi, vals mavisi..
ya şimdi metalik renk seçince daha mı fazla oluyo fiyatı ?
Gp De oyle bir ayrım yok. Tüm renkler aynı fiyat Candan.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
Koç Çalışanı bir tanıdık üstünden araba almak baya avantajlı oluyor.
Bende o şekilde 4180 lira indirimli almıştım.
Devir işlemlerinde de 12 Subat da noter satışını (340 lira) dünde ruhsat isim değişikliğinini (60 lira) yaparak arabayı kendi üstüme aldım.
Tek sıkıntılı yani, fiyatın arac sahibi olarak aracı alan küşüyü bilmesi ve sigorta ve kasko işleri araç sahibi üzerine yapıdığı için, devirden sonra yenilemek zorunda kalman. ama 4000 liralık inrim içinde bunlarla uğraşılır.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
renk konusu kesinlikle zevk meselesi,siyah ve kırmızı çok güzel olmakla birlikte ben kullanamam,benim tercihim açık renklerden yana olur,mesela,klasik renklerden,beyaz veya gri.başka renk düşünemem.
...because failure is not an option.
Elektronik Mühendisi @ BOTAŞ
Bunlarda var ;
-10.000 tane satması
-ncap tan 5 yıldız alması
-bu paraya alınabilecek en iyi araba olması
-karizma olması
-iyi dostluklar başlatması
Bende ne deneme sürüşü yaptım...Ne de fazla inceledim...Donanım haber deki forumdan takip edip aldım....Bir iki zırıltı hariç çok memnunum....
Neyine hayranım?
1-Yandan dış görünüşüne
2-Fiyat donanım oranına
3-Yol tutuşuna
4-Rengine
5-Bagaj kapısının kilitsiz olup uzaktan kumandayla açılmasına...vb...
Gri renk aracın hatlarını daha iyi yansıtıyor...Bu nedenle çogu otomobilin ilk tanıtım modelleri genellikle gri renklerden olur....Daha önceden kırmızı kullanan biri olarak kiri tozu belirtmemeside benim için bulunmaz bir avantaj...6-7 aydır 3 yada 4 kez yıkatmışımdır gp mi? O da içini temizletmek için çünkü dış temiz miş gibi duruyor...:ok:
hadi canım sende arasırada olsa yıkat canım walla benimki temiz olsada haftada 1 veya 2 kez yıkanır abi içim rahat etmez..
maşallah, satarsan haberimiz olsun kardeş gerçi çok yakınız ama olsun bi koşu geliriz veya sen gelirsin çayımızı kahvemizi içersin..
Satmak için olmasa da Ankara ya yolum düşerse mutlaka uğrarım..Eyvallah...
Bende bugün yıkadım aracı.. Temizlik konusunda ertan abinin üstüne tanımam ( brvhgt) aracı harbiden çok temiz tutuyor :ok:
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri