herzaman kardeşim beklerim .
temizlik tabi önemlidir yanlız kaportayı çürütmemek şartıyla:)
Printable View
Aramıza hoşgeldin...
Bir bayan olarak hiç düşünmeden bir gp almanı şiddetle tavsiye ederim. Benim gp, 3 kapı dynamic skydomu da var ve gerçekten çok memnunum. Henüz 3 ay dolmadı bile ama arabamdan ayrılmamak için neredeyse gece içinde yatıcam:)
Umarım doğru karar verir ve sen de gp keyfine ulaşırsın...:)
bu arada millet punto almak için bu ayı beklemiş...
nereye baksam bi tane görüyorum... :)
O biraz algıda seçicilik durumundan kaynaklanıyor sanırım! İlla ki çok sattı ama ben de almaya karar verdikten sonra her tarafta GP görür olmuştum :)
çanakkale de gp dolu biga'da az ya çok tutulmadı burda. gerçi daha ii benim açımdan :) :)
Bence GP ile palio yu kıyaslamamalısın,düşünmen bile hata Güvenlik olsun yakıt tüketimi olsun konfor vede karizma olsun hepsi GP'de..pazar saat 13,00 birmot ta olacaksan zaten kaptırmışşsındır kendini bu arabaya..
Al abi arabanı bak keyfine ama alırken mutlaka yüksek motorlu ve skydomlu olmasına dikkat et havan 2ye katanıyor benden söylemesi. Olmaz okdar açılamam diyosan en azından kendini biraz daha sık dynamic al. Sadece çift bölgeli klima olayı bitiriyo. Hee diceksin tek artısı klima mı tabi değil yanında dünya kadar özellikte sunuyo. Arabandan keyif alırsın en azından.
bugün itibariyle (ankara buluşmasında :) ) gp almaya karar verdim... hatta hangi model olucağını da belirledim...
bi şanssızlık olmaz ise, bu hafta içinde ben de puntolu olucam...
sorularıma cevap veren ve bana yol gösteren herkese teşekkür ederim :)
hayırlı olsun diyelim şimdiden o zaman
buLuşmada grande punto hakkında baya biLgi edindiniz sanırım.
sipariş verecek oLmanıza sevindim.
şimdiden kazasız beLasız keyifLi sürüşLer, bir dahaki buLuşmaya da bekleriz ;)
Hayırlı olsun şimdiden...
Hayırlı olsun Candan..
bir daha ki bulaşmada da seni araçınla görmek bizi mutlu eder..
fotografla içinde ayrıca tesekkür ederim...
hayırlı olsun candan
Kimin ne dediğini pek okumadım. Hemen cevap yazayım dedim. Sadece şunu söylemek istiyorum. Girdiğim virajlara başka bir arabayla girsem herhalde ben yoktum burada. Belki ESP nin bir avantajıdır bilemem. Ayrıca Bu arabaya binip indikten sonra sağ ayağımın altında ağrılar oluşmaya başladı. Sebebini sonradan buldum. Ayağım sürekli son gazda galiba bundan dolayı bu ağrılar. Km olarak 205i gördüm ve bir kaç dakika bu süratte gittim. Otoban da olsa virajları bu süretle döndüm ve banamısın demiyor. Lastiklerde önemli tabii. Bendekiler Fiatın orjinal 16" lastiği. Süratli iken bazen sol şeritte önüme araçlar çıkıyor(200 civarındayken) frene bastığımda herhangi bir savrulma veya buna benzer bir davranışı yok. Rüzgardan etkileniyor fakat bendeki eski opel vectra GT 94 model 150 HP arabada rüzgardan etkileniyordu. Etkilenmeyen olmaz zaten çünkü aerodinamik yapı yüzünden hava akımından dolayı rüzgarın arabaya geliş açısı değişiyor. Mecburen etkilenecek başka çaresi yok.
Açıkca söylüyorum ki ben bir ANTİ-FİATcıyım. Fakat Grande punto hariç. (Belki de bu arabayı Fiat yapmamıştır. Hala şüphelerim var. Adam gibi arabası yok Gpuntodan başka.)
hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Bir taraftan trafikle boğuşurken, o kadar anlattık GP'yu! Bize bir teşekkür yok mu?:poster_oops:
:D
Şimdiden hayırlı olsun, umarım kısa zamanda sen de GP sahibi olursun ;)
hayırlı olsun candan ;)
ay bu da ( :icon_cry: ) pek çirkinmiş ya, :lol: