evt arkadaşım kesinlikle :)
Printable View
evt arkadaşım kesinlikle :)
valla bende karar vermek için foruma üye oldum..şimdi karalıyım artık.iş renk belirlemeye kaldı sadece..gönlüm rock siyahta..ama acaba egzotik kırmızımı alsam. maviyi de çok severim.;)
hadi hayırlısı olsun ;)
en çok gp istanbuldada ankara ekibi bu aralar aktif buluşma vs..........
benim başlık sana yaradı yani :) bana da yaradı tabi :)
ben de karar verdim... bi engel çıkmazsa bu ayın sonuna doğru almayı planlıyorum (mart indirimini kaçırırsam alamam :) )... renk düşünmeye başlasam iyi olur :) (ama bu arada da yorumları takip etmeye devam edicem tabi)
ya bi de araba çok güzel ya!! "her sorununu kabul eder (yaşanan sorunlar hakkında yazdıklarınız beni çok rahatlattı), bu arabayı sevgiyle bağrıma basarım" gibi bi duygu içindeyim ben... :)
Başka araba da alabilirsin ama bizimki gibi bi site bulamazsın abicim :icon_smile_approve:
Yavv bu Fiat bizim hakkımızı nasıl ödeyecek beee....
tşk.ederim candan..sanada hayırlı olsun..sanki siyah daha ağır basıyor gibi.çok asil:)
puntogirl,çıkamadım takıldım gördün mü;)
gerçek hayatta görmesem de, siyah ya da kırmızıyı tercih ederim... ama bu renklerin güzel durması arabaya çiçek gibi bakmaya bağlı sanırsam. tozu, kiri, pisi, çizikleri çok belli eden renkler çünkü...
kullanışlı olması açısından gri iyi ama ona da çok sıcak bakamıyorum... arabayı sıradanlaştırırmış gibi geldi... araba grinin arkasına saklanmış gibi yani...
bugün mavisini gördüm, açık mavi... yakışmış, araba kendisini göstermiş... ve bakımı açısından kolay bi renk heralde...
düşünmeye devam :)
Candan almadan önce yakın bir akrabanın yada güvenbileceğin bir arkadaşının Koç personeli olup olmadığını araştır derim. Koç perseoneline çok uygun fiyatlar çıkıyor Fiat ta. 3-4.000 YTL farkeder. Araştırmakta fayda var.
ii dir ii gri al temiz hoş bakımı kolay kiri göstermez
(umarım ufak sorun çözülmüştür)
harikasın arkadaş,bu öneri işimize yarayacak..ama arbayı o kişinin kendi üstüne alması gerekmez mi bu durumda?
evet ama buna değer alırken 3000 4000 ytl indirimle alıyorsun aldıktan sonra kendi üstüne alırsın buda 300 400 ytl
hangisi daha karlı..
valla femoli kardeş bana göre en kişiliksiz renk gri:( üzgünüm halen karasızım..siyahın asilliği kırmızının albenisi,mavinin içaçıcılığı..ama asla gri olamaz.bu konuda Candan a katılıyorum.
bunu arştıracağım..iyi fikir tşk.edrim femoli ve .
yaprak yeşili nasıl ya ona takıldım ben :)
iyimi diyorsun puntogirl bugün 18.00 de gidip bakacağım.yeşiline de bakarım;)
bilmiyorum sadece merak ediyorum hiç yeşil punto görmedimde.
eğer görürsen anlatırsın bana :)
bizim bi akrabamız yeşil düşünüyoda.
ok.en azından senin için bakarım;)
tşkr ederimmm ;)
gri olmaz he kalbimi kırdın.tamam oke
renk konusu tartışılmaz arkadaşım..asla kalbini kırmak için yazmadım benim için öyle..senin için..böyle;)
yok şaka diyorum ama emin ol bir daha punto alsam yine gri alırdım ne biliyim hoşuma gidiyor gözüme daha bir class geliyor tabi zevkler ve renkler tartişilmaz..
iki grisi varmış.. granit grisi daha koyu... o yakışabilir bak.. onu bi görmek lazım..
benim dediğim mavi, vals mavisi..
ya şimdi metalik renk seçince daha mı fazla oluyo fiyatı ?
Gp De oyle bir ayrım yok. Tüm renkler aynı fiyat Candan.
Koç Çalışanı bir tanıdık üstünden araba almak baya avantajlı oluyor.
Bende o şekilde 4180 lira indirimli almıştım.
Devir işlemlerinde de 12 Subat da noter satışını (340 lira) dünde ruhsat isim değişikliğinini (60 lira) yaparak arabayı kendi üstüme aldım.
Tek sıkıntılı yani, fiyatın arac sahibi olarak aracı alan küşüyü bilmesi ve sigorta ve kasko işleri araç sahibi üzerine yapıdığı için, devirden sonra yenilemek zorunda kalman. ama 4000 liralık inrim içinde bunlarla uğraşılır.
renk konusu kesinlikle zevk meselesi,siyah ve kırmızı çok güzel olmakla birlikte ben kullanamam,benim tercihim açık renklerden yana olur,mesela,klasik renklerden,beyaz veya gri.başka renk düşünemem.
Bunlarda var ;
-10.000 tane satması
-ncap tan 5 yıldız alması
-bu paraya alınabilecek en iyi araba olması
-karizma olması
-iyi dostluklar başlatması
Bende ne deneme sürüşü yaptım...Ne de fazla inceledim...Donanım haber deki forumdan takip edip aldım....Bir iki zırıltı hariç çok memnunum....
Neyine hayranım?
1-Yandan dış görünüşüne
2-Fiyat donanım oranına
3-Yol tutuşuna
4-Rengine
5-Bagaj kapısının kilitsiz olup uzaktan kumandayla açılmasına...vb...
Gri renk aracın hatlarını daha iyi yansıtıyor...Bu nedenle çogu otomobilin ilk tanıtım modelleri genellikle gri renklerden olur....Daha önceden kırmızı kullanan biri olarak kiri tozu belirtmemeside benim için bulunmaz bir avantaj...6-7 aydır 3 yada 4 kez yıkatmışımdır gp mi? O da içini temizletmek için çünkü dış temiz miş gibi duruyor...:ok:
hadi canım sende arasırada olsa yıkat canım walla benimki temiz olsada haftada 1 veya 2 kez yıkanır abi içim rahat etmez..
maşallah, satarsan haberimiz olsun kardeş gerçi çok yakınız ama olsun bi koşu geliriz veya sen gelirsin çayımızı kahvemizi içersin..
Satmak için olmasa da Ankara ya yolum düşerse mutlaka uğrarım..Eyvallah...
Bende bugün yıkadım aracı.. Temizlik konusunda ertan abinin üstüne tanımam ( brvhgt) aracı harbiden çok temiz tutuyor :ok: