Aracın hayırlı Olsun öncelikle , Araç İlk geldiginde Çok devir Yükseltmemek Gerekli Oldugunu Duymustum Bakımlarınıda vaktinde yaparsan bi sıkıntı olmaz tekrar hayırlı olsun...
Herkese Merhaba;
Ben Erdem. İstanbul da yaşıyorum.İlk 0 km otomobil olarak kendime 1.4 Active 77 Hp Punto aldım(henüz aracı teslim alamadım Torino dan gelecekmiş 15 gün sonra) Sizlerden bu araç ile ilgili yeni kullanımdaki tavsiyelerinizi; özellikle yapmam gereken ya da gerekmeyen dikkat etmem gereken konular nelerdir öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.görüşmek üzere
Konu erdiyilmaz tarafından (08/02/2012 Saat 13:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: Yeni Punto 2012
Aracın hayırlı Olsun öncelikle , Araç İlk geldiginde Çok devir Yükseltmemek Gerekli Oldugunu Duymustum Bakımlarınıda vaktinde yaparsan bi sıkıntı olmaz tekrar hayırlı olsun...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Erdem öncelikle hoşgeldin,
Fire ve yeni araç teslimiyle ilgili birçok bilgi sitemizde mevcut.Ancak ben yine de kısaca bahsedeyim:
Teslim esnasında aracın kaportasına ve iç mekanına dikkatlice bakmanı öneririm.Stepne, paspas, küllük gibi aksesuarların araçta olup olmadığını bakmak sonradan doğabilecek karışıklıkların önüne geçilmesini sağlayacaktır.Eğer araçla ilgili bir sıkıntı varsa teslim almamanı öneririm,
İlk km lerde motoru fazla zorlamaman ve yağına dikkat etmen gerekiyor.Özellikle lastik basınçlarına bakmalısın genelde ayarsız olmakta (Olması gereken önler:32 arkalar:30) Aracı çalıştırırken uyarı ışıklarının sönmesine ve benzin pompa sesinin kesilmesine dikkat etmek gerekli,
Aklıma gelenler bunlar, hayırlı olsun...
Hemen benzin al içine azıcık benzin koyuyolar, halbuki fulleyip de verseler![]()
tavsiyeler için çok teşekkür ediyorumbenim araç benzinli ve triptonik vites . Genelde haftasonu aracı kullanacağım düşünülürse yakıt tüketimi hakkında ne söyleyebilirsiniz? Teknik yardım kısmını okuyunca aracın city motoru sorunu çıkarttığı yazılmış bu çok sık görülen bir durum mudur? beni biraz endişlendirdi
![]()
Fiat servisinden aldığım bilgiye göre yeni kasa 2012 de yollarda olacakmış internetteki görüntüler bu aracın kaçak görüntüleriymiş)
aracın yakıtı Güzel Bence Gaza biraz fazla basmazsanız güzel degerler yakayabilirsin Seri2 lerde cogu sorunun çözüldügünü duymustm benimkide seri2 hiçbi sıkıntı yok inş sendede cıkmaz bi sıkıntı gibime gelio .
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Öncelikle hoşgeldin ..
Aracın hayrlı olsun gerekenler zaten üstte yeteri kadar yazılmış.. Aracın triptonik ve 77 hp benzinli aracın ı umarım test sürüşünde kullanmışsındır ,gerçi ne kadar performans istediğinede bağlı ama yeteri gelecektir umarım ..
city motoru yönünden sorun çıkarıcağını sanmıyorum fiat city motorlarında revizyon yapmışolmalı 2006 modellerde sık rastlanan bir arıza fakat üst modellerde daha duymadım ben.![]()
eğer sakin kullanırsan eco modunda dizel gibi gezersin..hayırlı olsun =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Hayırlı olsun keyifli sürüşler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri