arkadaslar yaklasık 3 ay once sis farı taktırttım ve koltuk kılıfı yaptırdım.sis farı taktırmak isteyen arkadaslar icin izmir 1. sanayi sitesinde tekin oto var arkadas eski poyraz elemanı yarım saatte sorunsuz bır sekılde taktı sis farlarını.koltuk kılıfı icinde tekin otonun 1-2 sokak arkasında dösemeci var ismi aklıma gelmıyo suan (isteyen olursa ögrenirim) cok kaliteli bi yer var oraya isteye göre diktirttirdim cokta memnunum.bilgi vermek ve yardımcı olmak icin paylasmak istedim biraz gec oldu ama yardımcı olabılırsem onemlı deıl....
Konu OzzY tarafından (27/08/2009 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: font kuralları
kılıflar kaça patladı
90 ytl..
sis farLarı ne kadara maL oLdu ?
sis farlarıda montajıyla 225 ytl ye patladı..
sis farlarının anahtarını nereye bağlattınız?
sıs farının anahtarı nereye baglı beklıoruzz haberı =) bırde xenon cevırme yapılıomu dırek ?
sis farlarını direk arka sis farına baglattım.... xenonlar hakkında bi bilgim yok maalesef....
arkadaşım güzel olmuş güle güle kullan. Koltukçunun adresini ve ismini verirmisin
ben siirtte memurum burda kılıf diktirmem çok zor artı kılıf rengim turuncu siyah ,,,şans benimkisii yav
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri