Serviste kauçuk paspaslar ne kadar? Malum önümüz kış.Halı paspaslar kışa uygun değil.
Printable View
Serviste kauçuk paspaslar ne kadar? Malum önümüz kış.Halı paspaslar kışa uygun değil.
bende orjinalleri var ole duruyor hic kullanmıyorumda ne işe yarayacaak bilmiyorum
merhaba...benimkiside orjinal halı paspas.servisten 30 ytl ye geçen hafta orjinal kauçuk olanını aldım..
Nasıl güzel mi? fiyatı gayet uygunmuş.
Ben de servise sormadan HepsiBurada.com dan bir paspas almıştım. Bu:
Hepsiburada.com : AUTOMIX KAUCUK PASPAS FLIPPER | Oto Aksesuar
Yorumlardaki 'hafif lastik kokusu' ifadesini bir kaç gün havalandırınca geçer diye düşünerek aldım.
Paspas güzel ve kullanışlı, havuz şeklinde olması iyi ama kokusu öldürdü beni :agri:
Havalansın diye balkona koydum, ilk 3 gün kokudan balkona bile çıkamadım. Bir paspas açık havayı bile böyle kokutur mu yahu?
10 gün kaldı balkonda, 10 gün boyunca aklıma geldikçe üzerine su döktüm, yıkadım, güzel kokulu deterjanlar, el sabunları ne bulduysam denedim.
Balkona çıkabilmeye başladıktan sonra paspasları arabaya koydum, havalar yağmurlu diye de bir haftadır arabada duruyor paspaslar ama koku beni bayıltacak bir gün :stretche: Arabanın içine gaz maskesi takmadan girilemeyecek gibi. :uzayli:
Zaten arka paspaslardan birinin plastik ızgarası da paketten çıkmadı, efendiliğimizi bozmadan ürün ile ilgili yorum yazdık yayınlanmadı. :shutup20: :censored:
Eğer yeni bir paspas alırsam koklamadan almayacağım.
Eğer paspasların bir fotoğrafını ekleyebilirsen seviniriz, almak isteyenlere de referans olur buradan.
bize linenın paspasını verdiler söyledik değiştirip kauçuk paspas verdiler.
selam arkadaşlar geçen gün aldım hepsiburada.com dan 65 tl ama süper bişey z tech marka gp için özel kesim kullanılan malzeme çok kaliteli ve çok ta şık duruyor.. Tavsiye ederim
ben koçtaştan 40 tl ye aldım. yumuşak kauçuk paspas. 2 aydır kullanıyorum. gayet memnunum. tavsiye ederim.
punto logosu olan halı paspas var orjinalinde. mutlaka isteyin, başkasına yapılan kıyağın kurbanı olmayın.
Malesef Antalya yetkili serviste yokkk. Bana gösterdigide Linea paspasıydı herhalde ve üzerinde sadece Fiat yazıyordu.50 lira istedi.Puntoların orjinal kauçuk paspasları olduğunu ve 30-35 tl arası dediğimde bana turist gibi baktı.Bildiğim kadar Antalya da başka fiat servisi yok.
Arda ocak ilk haftası gibi mi almıştın
ağaçlı neresi ? servis adı mı ? nerde ankara'da ? çok soru sordum ya