Diyelim ki (Allah göstermesin) şehirlerarası yolda giderken araba yolda kaldı. Hem kaskomuz var hem de uzatılmış garantimiz. Böyle bir durumda ne yapmak, hangisini arayıp yardım istemek daha mantıklı, ekonomik ve avantajlı olur?
Diyelim ki (Allah göstermesin) şehirlerarası yolda giderken araba yolda kaldı. Hem kaskomuz var hem de uzatılmış garantimiz. Böyle bir durumda ne yapmak, hangisini arayıp yardım istemek daha mantıklı, ekonomik ve avantajlı olur?
aracinizin garantisi var ise, fiat yol yardim 444 22 55 telefon numarasi, bulundugunuz sehrin telefon il kodunu girerek arayabilirsiniz. ucretsiz cekici hizmetini sagliyorlar, ancak eger kullanici hatasindan kaynakli ariza tespiti olursa, cekici parasini da, servis ucretini de aliyorlar.
kasko sirketiniz yol yardim hizmeti icin sirketten sirkete degisiklik gosterebilir, genelde ucretsiz cekici hizmeti verebiliyorlar. kasko sozlesmesini okumak lazim
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Kaskonuz varsa başka hiç bir yeri aramıyorsunuz .direk kaskoyu arayıp ücretsiz olarak nereye çekilmesini istiyorsanız oraya çektiriyorsunuz ve daha sonra kaskodan bir araç talep ederk kaldığınız yoldan devam ediyorsunuz ...
lütfen kasko bilgilerini dikkatli okuyalım kasko sırf para ödemek için kurulmamıştır faydalarından klozlarından yararlanalım![]()
çekici hizmetinden faydalanmanız kaskonuzun delinmesine yol açmıyor.
benim arabam erzurumda donmuştu, ben 2 kez çekici ile ilçe den il e taşıtmıştım( 80 km mesafeye)
fiat yol yardım hikaye kullanıcı hatası tespit ederlerse imiş . bi yerden sana tutturabilriler malum fiatın müşteri memnuniyeti ortada. en iyisi kaskoyu ara ister senden ister fabrikasyon onemli degil
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri