Birmota git onlar sana yardımcı olurlar....
Selam arkadaşlar dün antalya pınarbaşı fiat servisine gittim sağ önden ses geliyordu baktılar amortisör takozu değişecek dediler;sonra yetkili gelip garanti karşılamıyor çünkü aracınız 70.000 km geçmiş bu yüzden garanti kapsamı dışında kalıyor dendi bende aldım arabamı düştüm yollara.![]()
Birmota git onlar sana yardımcı olurlar....
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
amastorun garantısı bıldıgım kadarı 60-70bın dogru soluyor olabılırler ismail
benim sağ amörtisör 20.000 km de değişti takozlarla beraber şimdi aynı ses yine var.. 10bin km de bir takoz değiştirmek lazım sanırım..
yok arkadaşlar diğer servis olan birmot'a da gittim onlarda yaparsak zor durumda kalırız dediler pınarbaşında sisteme kontrol olarak girmişler 150 tl verip salı günü değiştiriyorum.
Arkadaşlar amortisör bilyasını değiştirdim tam sevinirken baktım ses dahada arttı sonra tekrar baktılar ne deseler beğenirsiniz (tıkırtı burcuda değişecek)o an dünyam karardı desem abrtı olur galiba neyseki garantiden perşembe de onu değiştiriyorum![]()
İsmail 2 aylık GP benimde aynı yerden tıkırtı gelmişti yağladılar düzeldi.
Arkadaşlar tıkırtı burcu değişti sorun kalmadı şimdi benden mutlusu yok![]()
bendede tıkırtı derdi var. eskişehir birmot baktı ses dahada arttı. vaktim olursa burada kavaklıdereye gidecem...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri