Hayat ne tuhaf vapurlar filan...
Fazla hız ölüm getirir,gerek yok geçen geçsin.
Geçenlerde ankaraya gidiyorduk karabükten gerede civarında bilenler varsa böyle tatlı tatlu uzanan bir bayır var. İşte o bayırın girişinde bir passat 1.8 yanaştı sağdan arkada da komşunun kızı var bi tozunu attırayım dedim çektim dörde kökledim gazı 120 de 5 e attım arkaya baktım aynadan gelemiyo passat ama tipde mülayim bir amcaydı belki de basmamıştır neyse kızılcahamama yaklaşıyoruz baktım arkadan passatın biri yaklaşıyo aynı renk passat geliyor sağdan sağdan yaklaştı ben minibüsü sollarken sağdan geliyor dedim noluyo bu adama yol vermicem ulan inat değilmi derkene adam bastı geçtisonra arkasından bakınca 1,8T yazısını gördüm içim eridi. Tabi bayır aşağı gidiyoruz ben 210 yapmışım passattaki güdük amca kaç yapmıştır siz tahmin edn
Hayat ne tuhaf vapurlar filan...
Fazla hız ölüm getirir,gerek yok geçen geçsin.
Teşekkürü borç bilirim
t-jete gelsin o 1.8t passat.acırım haline..
gaza gelmemek lazım.....
t-jet kullanında aracınızla arasındaki farkı bir görün.
Aslında bir sistem geliştirmek lazım araç sürücüleri için araçlara monte edilmiş bir uyarı sistemi
Örneğin 100-120 km hızla giderken ön cama yada gösterge paneline kaza görüntüleri yansımaya başlasa ve hızlandıkça da bu görüntülerde daha ileri derecede olsa yani hızlandıkça sonucunun ne kadar ağır olabileceğini vurgulasa
saçma belki ama bir anda aklıma geldi affınıza sığınarak paylaşmak istedim
şayet ben aşırı hız yaptığım zaman daha önce geçirdiğim 2 ağır kaza sonrası durumum gözümün önüne geldiğinde hemen yavaşlıyorum
ne ki bu?!?!?!?!
hiç anlam veremem bu geçme ve geçilme olaına,
neyi kanıtlıyorsunuz?
nereniz büyüyo, nereniz küçülüyo?
hız felakettir!
trafiğe açık alanda değil 210, 110 dan fazla gitmek en hafif tabiri ile cahilliktir.
ben her fırsatta, her ortamda yanlış hareketleri tasvip etmeyen birisi olarak
böyle konuları okuyunca hiç hoş olmuyorum, sizler hoşkalın baari.
buraya hepsını yazmıssın arac arasındakı agırlık farkını yazmamıssndır . bu aradak agırlık farkı tjetlerın hızlanmasında onemlı bı faktordur . 160 170 e kadar tjetlerin gecmeme gıbı bır ıhtımalı yok ama 170 den sonra 1.8 turbolar gecmeye baslar oda motoru buyuk oldugundan dolayı. bızım arabaları 207 gtler le deneme fırsatın varsa farkı anlıcaksın zaten. 207 gtler de 1.6 150 hp dir. 2 aracı deneme olanagı bulursanız ordakı farkı anlarsanız.
T-jet e de o kadar acımayın yaw Son sürat dışında hızlanma olarak birbirine yakın değerdeler.Hızlanma konusunda daha tecrübeli sürücü diğerini geçecektir diyebiliriz.Yoksa arada yarım saniye kadar fark var.Tabi bu ne puntoyu yüceltir nede passat ı küçültür
Gerek bile yok ki agirliktan bahsetmeye. Yazmadigim diger konu da 0 - 100 suresi. Passat o konuda da onde. Bir tek ara hizlanmalarda T-Jet bir nebze one cikabilir diyecegim ama Passat'ta da turbo var. Yani kalkista da T-Jet'in one gecme olasiligi zayif. ABNEW'in yazdigi gibi, belki sofor faktoruyle passat onde kalkar sonrasinda nal toplar
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri