Araçtan çıkarken selektör yapıp çık anlarsın
Selam arkadaşlar... Kısacık bi sorum olacak... Aracım multijet active 75 ps... Kitapçığı okudum ama yinede şu follow me ışıklarını aktif edemedim... Müşteri temsilcisi arkadaş aracımı teslim alırken göstermişti ama unuttum... Bu follow me ışıklarını aracı kilitleyip giderken veya araca yaklaşırken açtığımızda nasıl aktif edebiliriz? Ve şu zaman ayarını nerden yapıyorduk?
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
evt sellektöryapman lazım arabadan çıkarken her sellektör yapışındada zamana 30 saniye ekleniyor.
kontak kapalıykenmi selektör yapmalıyım?
birazdan üşenmeyip inip aşağı deniycem
evet kontak kaplıyken hatta kontagı cıkardıktan sonra sellektor yap kolu her sellektor yapışında yanma suresi uzayacak
Walla gene şanslısın aracı teslim eden kişi bu fonksiyonun olduğunu biliyormuş, bana teslim eden kişi kanımca benden daha fazla bile bilgili değildi, kurcaladıkça neyin ne olduğunu anlarsına getirdiydi
Arkadaşlar üşenmedim indim az önce ve denedim..Evet dediğiniz gibi selektör yapınca oldu....Ama araç kilitli ve ışıklarıda kapalıyken uzaktan kumanda ile kapıları açtığımdada farlar yine yanacak sanıyordum olmuyor maalesef Arkadaşın corsası kapıları açarkende follow me yapıyor keşke bizimkide yapsaydı
Cihan Fallow Me Yi Şimdi Burda Duyuyorum Beni Bi Tam Olarak Aydınlatabilirmisin!! Ne İşe Yarıyor Bu!!
aracınızı akşam park ettikten sonra, eve kadar karanlık bi yerde ilerlemeniz gerektiği durumlarda "fallow me" dene özellikten faydalanırsınız.
kontağı kapattıktan veya çıkardıktan sonra selektör yaptığınızda puntişlerin farı yanar.(yanlış hatırlamıyorsam 20 sn felan.) her selektörde bi 20 sn daha eklersiniz süreye toplamda 120 sn e kadar farlar açık kalarak sizin yolunuzu aydınlatır.
"fallow me" budur.
hoşkalın.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri