Filmin ismi İFFET di sanırım:)
Printable View
Filmin ismi İFFET di sanırım:)
bide orada death lock u uyguladığın zaman kim kaçar elinizden :))) kapılar içeridende açılmıyor..
Arkadaşlar bu dead lock olayı için kullanma kılavuzunda kilitleme tuşuna iki kere basınız diyor. Bizim GP'lerde olmadığını biliyorum ancak uzaktan kumanda ile kilitlendiğinde (bir kere basıldığında yani) kapıların zaten içeriden açılamayacağı da yazıyor (Denemedim henüz). O zaman bu dead lock olayının ekstra bir olayı mı var? Bir de araç içerisindeki kilitleme tuşundaki LED aracı kilitledikten sonra devamlı yanıp sönüyor, bunun anlamı nedir?
Arkadaşlar avrupa araca biniyorsunuz.Ve avrupa müşterisi donanınmdan lüksten çok pratik kullanım ve güvenliğe önem verir. Adamlar için cam otomatik olmuş olmamış önemli değil önemli olan abs,ncap test sonucu, pratik klima falan filan. Bunların hepsi bizde problem oluyor. Bunun içinde avrupa ile uyuşamıyoruz.
Arkadaşlar sizlere tesekkur ederım para verıp camlara motor taktırmayı dusunuyordum zaten varmıs arabamda bu ozellık :)
Merak ettıgım boyle bır ozellık varmıs zaten aracımda, Yetkili servıs neden benı bılgılendırmedı abi ver 65tl hemen halleder yaparız dedi..
g.punto 5D 1.3 90 HP DYNM olmuyorrrr arkadaşlarrrr :((((
hemen FIAT 'a mail at hangi bayii oyle dedi acikla anlat durumu sana geri dönüs yapiyorlar banada puntolarda yok demislerdi serviste bende takilmistim bu olaya fazlasiyla sikayet yazdim yanlis yonlendiriyorlar diye aradilar genel müdürlükten sikayetiniz üzere anlatir misiniz dediler.
Arkadaşlar 3 kapı Fun var bendede.Sonradan yaptırılabilir bir özellikmidir bu ?? şu yaz günlerinde fazlasıyla ihtiyacım oluyor...
65tl ucret karsılıgında yapılıyor
peki olay yazılımsal bir durummudur ??
bazı modellerde standart arkadaslar 1.4 actıvelerde yok ne yazıkkı
Bizde 2008 fabia var içten açılmıyo kapılar keşke puntodada olsa içten açılmama
selam arkadaşlar bu özellik activ lerde yk malesef bende denedim.Arkadaşlar benim arabamın kliması çok keskin bi soğukluk vermiyor ancak arkadaşım yeni bravo aldı onunkide öyle.gecen gün baska bi arkadasımın accent era sına bındım abi dondum ya içinde.yani benim arabadaki klimada soguk üflüyo ama o kadar cok keskın degıl sizlerinki nasıl bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim