Böyle bir anket yapılmıştı zaten. linkinide yazayım https://forum.grandepuntotr.com/tekn...tatistigi.html Seçenekler biraz faklı tabi.
Arkadaşlar, bu siteye ilk üye olduğum günden beri city motoru arızası haberi okumaktan bıkkınlık geldi. Ama site dışında GP kullanıcıları ile yüzyüze konuştuğumda hiçbirinin City Motoru ile ilgili bir sıkıntısının olmadığını duyuyorum. Direksiyonumda ki sola çekiş problemi bende inanılmaz bir city paranoyası oluşturuyor. O yüzden sizlerinde değerli katılımı ile şu işi bir istatistiğe dökelim istedim. Katılımcı arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Böyle bir anket yapılmıştı zaten. linkinide yazayım https://forum.grandepuntotr.com/tekn...tatistigi.html Seçenekler biraz faklı tabi.
Konu ocean_1919 tarafından (08/06/2009 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.
benm direksiyon iki defa degisti biri normal garantiden digeri uzatılmıs garanti esnasında eger sola cekiyorsa city de biarıza olabilri bende yumusama vardı
ondan degistridk
Neyse fazla anket göz çıkartmaz. Bir de bunun sonuçlarına bakalım![]()
Link verilmiş bence konu kirliliği olmaması açısından diğer konudan devam edilmeli![]()
OK. Diğer konudan devam edelim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri