benim anlamadığım olay neden 5000tl kapora istemişler.. ben hiç tanımadığım bir fiat bayiden 50tl göstermelik kapora verdim 2 ay sonra aracı teslim aldım.. üstelik skydome, spor paket gibi opsiyonları eklettiğim halde kapora istemediler..
Printable View
benim anlamadığım olay neden 5000tl kapora istemişler.. ben hiç tanımadığım bir fiat bayiden 50tl göstermelik kapora verdim 2 ay sonra aracı teslim aldım.. üstelik skydome, spor paket gibi opsiyonları eklettiğim halde kapora istemediler..
SON DURUM
KIRMAK oto, kaparomu sorunsuz iade etti, ben de Ankara daki bir bayiden 29.000 TL"ye haziran ilk hafta teslim 1.3 Multijet 90 bg. Active kirmizi dualogic araba buldum ve kaparosunu gonderdim (kaparo onceki odedigime gore cok daha az).
Son iki gundur, Turkiye"deki birkac yakinim ve ben bir cok FIAT bayisiyle gorusurken, dikkatimi ceken bir konuyu paylasmak istiyorum: Bazi bayiler (hepsi degil) OTV indirimi gunleri hic bitmeyecekmis gibi burunlarindan kil aldirmiyorlar, ne bir fiyat indirimi, ne bir kolaylik... "Zaten araba yok, 15 hazirandan sonra OTV indirimi kalkacak, ustune zam gelecek vs." gibi daha onceleri galerilerde karsilasilmadigini dusundugum tavir icindeler.
Ticarette her sey "daha fazla para" icin olmus. Insallah bu sefer sorunsuz bir sekilde arabami alabilirim.
Herkese iyi gunler diliyorum
otomobil satıcıları inanılmaz balık hafızalılar.
kriz döneminde satış yapamadıkları sinek avladıkları günleri çok çabuk unutuyorlar. indirimli günlerde burunları kaf dağında olur kriz dönemlerinde ise neredeyse sizi yalarlar. bu 2001 krizinde de aynısıydı şimdi de aynısı , akıllanmıyorlar pek.
Balık hafızalı değil işlerine öyle geliyor. Onlar sinek avlasada kazanıyorlarki. Ya holding adamın altında banka medya gıda ithalat ihracat hepsi var. Bir firma kötü gözükse diğerindne para kazanıyor. Hatta bazıları ile oynuyor bile. o nedenle zarar diye bişi yok onlarda. sadece banoto gibi holding bağlı olmayan firmalarda biraz zora girer. Onlarda biraz indrim olur zati. ötv gelince öncesine göre zam yapan firma bile var. 32.300 tl olan araç ötv gelince 32.500 satılıyor nasıl iş bu anlamadım. Bunlar büyük zenginlerin bir şeyler koparma ceplerini dahada fazla doldurma hareketiydi. Satamıyoz stok birikti. Bak işçi cıkartırım onu yaparım kredi al bize ucuz kredi taze para kaynagı ver gibi ssıkış tıryorlardı başak bişi yoktu. Ötv geldi var dedikleri stok yok meydanda ne anladım ben ozaman.