hayır bi gariplik var active hariç tüm gplerin direksyonu deri
Printable View
Evet benimde kafama takılan tek şey bu:agri:direksiyon değişmiş olabilir mi acaba? Arkadaş 2006 ilk çıkanlarda böyleydi diyor dynamic de olsa böyleymiş ilk çıkanlar. Zaten serviste kontrolden geçireceğimiz için birşey varsa eğer ortaya çıkar sanırım. Araç aklıma yatıyor özellikleri çok iyi gerçekten ama direksiyon kafama takılıyor.
Arkadaşlar araç hakkındaki ve direksiyon olayı hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. ilk çıkan 2006 model dynamiclerde gerçekten direksiyon böylemiydi acaba?
bence vatandaşın direksiyon soyulmuş daha sonrada bu vatandaş bunu bir güzel soymuş çünkü baktığımızda vites topuzu deri,hangi arabda görülmüş vites topuzu deri olup direksiyon deri olmayan ?
rengi ve donanımına kadar aynı idi eski arabam ve direksiyon deriydi...
Direksiyonun soyulup sonrada sahibinin bunu yırtıp atmasına pek ihtimal vermiyorum, zaten aracı görmeye gittiğimizde yetkili serviste gerekli kontrolleri yaptıracağım ne varsa ortaya çıkacak yani. direksiyon değişmiş sanırım bana öyle geliyor. Bursada hangi servisi önerirsiniz? direksiyon değişmiş olsa bile aracı almalımıyım arkadaşlar?
Arkadaşlar araç sahibi ile ekspertiz konusunda da anlaştık aracı ilk önce servise götürüp ekspertiz yaptıracağım, servis onay verdikten sonra gönül rahatlığı ile alabilirim. direksiyonda araç alındığında öyleymiş bazılarında olduğu gibi yani, çokda önemli bir ayrıntı değil benim için sonuçta araç özellikleri itibarıyla çok iyi. Direksiyonu daha sonra değiştiredebilirim. Anlaşırda aracı alırsam sizlerle paylaşacağım arkadaşlar. Yorumlarınız için teşekkürler.