arkadaşlar sıfır grande punto aldım..aldıktan 2 gün sonra arka bagaj kapağında küçük bir sanki bant yapıştırmışlar gibi bir görüntüyü gördüm. ama incelediğimde bant değil boyanın kalkmış olduğunu gördüm. boyanın ince olan en üstteki katmanı sanırım soyulmuş. altındaki mat olan boya ortaya çıkmış. birde bir arkadaşım fark etti sağ ön kapıyla arka kapını birleşimimin bulunduğu en üst nokta elimizi gezdirdiğimizde direk çıkıntı olmadan geçmeliya, işte öyle olmuyor ön kapının en üst noktası biraz çıkıntılı. biz fiata gittik, anlattık durumu. yetkili fotoğrafını çekti birkaç gün sonra fiattan ekspertiz yada görevli gelince sizi çağırırız dediler. bagaj kapağınıda boyarız komple dediler..kapınında ayarını yaparız dediler. Ben bu arabayı sıfır aldım bu araç kontrol edilmedenmi satışa sunuldu..yada araba italyadan gelirken başına birşeymi geldi, devrildi, çarptı falan. Sonrada yapıp sıfır diye satmayamı kalktılar.. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..nasıl bir yol izlemeliyim..Karşı çıkıp arabayı yenilemelerini isteyebilirmiyim. sıfır alacak arkadaşlar alırken her tarafını iyice inceleyin bence.