Bugün sevindirici bir gelişme oldu.
15 mayısta tofaşın web sitesinden başvuruda bulunmuştum , ayrıca geçtiğimiz cumartesi günü servisime gidip 70 bindeki aracım için yağ,filtre ve balata değişikliği yaptırdım ve direksiyon motoru için ücretsiz değişim talebimi yinelemiştim.
Bugün servisten aradılar , maliyetin büyük bir kısmını Tofaş ve servisim , %30 luk kısmını da benim karşılamam durumunda değişimin yapılacağını belirttiler bende kabul ettim. Hafta sonu için randevu yazdırdım ancak stokta motor olmadığı için Bursadan sipariş edileceğini Tofaşında stoklarında olmama ihtimaline karşılık değişimin ileriki günlere sarkabileceği söylendi.
Ödeyeceğim rakam garantiyi uzatsaydım ödeyeceğim rakam + 60 bin bakımını serviste yaptırsaydım vereceğim ücrete denk gelen bir rakam , sonuçta hem benim hemde Tofaşın orta yolu bulunmuş oluyor. Servis garanti sorumlusu aracımın daha 3 yılını doldurmamış olması nedeniyle bu olaydan yaralanabildiğimi ayrıca belirtti. Motorun geç gelme ihtimaline karşılık servis için kayıt formu açtı (haziranın ortasında 3 yılı geçeceğim) , açık kayıt formu ile garantiden değişimin olacağını belirtti.
Gelişme şimdilik budur , değişiklik yapılınca tekrar yazarım . Şimdilik iyi niyetleri için hem servisim Birlik Motora hemde Tofaşa teşekkür ederim

Yer imleri