Çok gemiş olsun ufak husumetler büyük kazaları önlermiş ..
Printable View
Çok gemiş olsun ufak husumetler büyük kazaları önlermiş ..
bugün bende kırmızı ışa 200 metre kala önümde bir bayanın kullanıdığı (kullanmaya çalışıtı) eski kasa yarise arkadan bindirdim.. :(
ışıklara 200m kala 30-40km hızla devam ederken en sol şeritten orta şerite geçmek için sağ dikize baktım.. kafamı bi çevirdim önüme ki önümdeki yaris zınk diye durmuş | gümmm.
bende aracı boşa almış salınık bişekilde ışıklara doğru yavaş yavaş giderim diye hesap ederken.. öndeki bayanın ani duruşu, bir anlık önüme bakmayışım ASlında aramdaki mesafe fren mesafesini hayli kurtarıyordu fakat sanırım aracın boşta olmasından dolayı frenler normalinden daha az tuttu hatta abs yi hissetmedim... allahtan bayan frenden ayağını çekmiş, birde bizim tampon baya bi esnek , kadıncağızın tamponu lastiğe sürttü ama bayan bişe yok devam deyince bende özür mözür devam ettik..
Aksilik araba da emanet (gibi)...
geçmiş olsun
Geçmiş olsun çok fazla birşey yok gibi fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla.
Geşmiş olsun. Benzer bir kaza da ben yapmıştım. Ben de ön tampon da kırılmıştı ve 1500 TL kaskoya fatura çıkardılar. Eğer tamponunuzun bağlantı yerlerinde kopma yoksa değiştirilmez. Sadece farlar değiştirilir. Farların tanesi 250 TL. İşçilikle falan 600-700 TL civarında tutabilir.
Geçmiş olsun.
arkadaşlar yarın erkay otomotive gidiyorum aracı bırakacam bakalım ne dıyecekler görücez...
elazığdayız,
kavşağa girmedik, kırmıızda bekliyoruz, bize yeşil yandı. eşim hareket etti. kavşağın içinde iken tekrar kırmızı oldu, yani 3-5 metre gittik gidemedik kırmıız yandı. eşim zınk die durdu,
arkamızdaki şahin küt die bize vurdu.
aşşağı indik, adam homurdanıp duruyo hem arkadan vurmuş suçlu hemde güçlü, baktıkki arabalarda hasar yok, yolumuza dewam ettik.
eşim acemi olduğu için çok mu yawaş davrandı acaba die düşünüyordum, daha sonra bende orda baktımki o yeşil ışık ın süresi çok kısa imiş.
arkadan vuran hatalıdır, öndekini suçlamamalıyız.
hoşkalın.
Geçmiş olsun.
geçmiş OLsun