sigortam nete giriniz
Arkadaslar merhaba;
GP ıcın AVıva kaskodan bugune kadar fıyat alan ve Avıva kasko hakkında muspet/menfi goruslerı olan arkadaslar var mıdır..
Iyı forumlar
sigortam nete giriniz
There are two Mustafa Kemals; one is flesh-and-bone Mustafa Kemal who now stands before you and will pass away. The other one is you, all of you who will go to the far corners of our land to speand the ideals which must be defended your s if necessary. I stand for the nation's dreams, and my life's work is to them come true.
valla abi ben akbanktan almıştım..
galiba onlarınki aviva 1400 tl fiyat çıkarmışlardı..
full için
Merhaba, Bn sıfır GP 1.3 Emotion için 850 YTL fiyat aldım, ancak 16000 km limitim var.
bu 16 bini gecince kasko iptalmi oluyor prim artısımı oluyor artıs ise ne kadar oluyor
Vallaha o konuda bir fikrim yok ama geçmeden haber verip fazladan bir prim ödeniyor sanırım.
kaskoyu nerden yaptırmalı ki? ben anadolu düşünüyorum en uygun fiyat o verdi net 650 dedi. bu konuda araştıma yapmış arkadaş varmı?
arkadaslar kaskomu yogun arastırmalar sonucunda AVIVA dan yaptırmaya karar verdım arac bedelım 17000 tl olarak gosterılmek sartıyla 480 tl fıyat aldım ve 12 taksıt yapıldı..
bu arada 1600o km ye ılave olarak %30 lımıt durumu var yanı bu durumda 20800 km ye kadar huzurla aracnıız kullanabılıryosunuz..
Bılgınıze
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri