ben aldıgım zaman 90lıkla 75lık dynamic arasında 1.500ytl fark vardi simdi 2.500ytl fark var
Printable View
ben aldıgım zaman 90lıkla 75lık dynamic arasında 1.500ytl fark vardi simdi 2.500ytl fark var
Umarım yeni bir zam yapmazlar. Bence hiç akıllıca olmaz .Ayrıca satışlar bu kadar durgunken ve döziz kurlarında da bir artış yokken çok yanlış olur.En en önemli artılarından birisi fiyat performans donanım oranı derken bunu da kaybedecekler .Bi de daha önce de dediğim gibi bu fiyatlar zaten 1.250 YTL indirimli fiyatlar.
dogru onu unutmustum ;)
Arkadaşlar merhaba ;
444 22 55 numaralı fiat çağrı merkezi ile biraz önce görüştüm.Benim alacağım 1.4 Dynamic 5K 77 Hp 1 YTL indirim olmuş. Tabi diğer tüm versiyonlarda da indirim olmuş .Arayıp öğrenebilirsiniz .Benim için güzel haber. Sanırım yeni alacak arkadaşlar için de iyi haberdir :) Paylaşmak istedim
Yok canım 1 YTL olur mu gofret parasını yazar mıyım buraya :)
1000 YTL
1 Milyar
Dynamic 27770 den 26770 e inmiş .Diğerlerini de telefonla öğrenebilirsiniz. Sağolsun fiat sitesini çok hızlı güncellediği için telefon açmak zorunda kalıyoruz.
ha gayret..bu iş bize yarayacak;)
arkadaşlar tam fiyatları bilen varsa yazabilirmi
abilerim linea geleceği için we lineada 28.000 ytlden başlayacakmış e gpde baya bi düşecek yani.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaahhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaahhh
3gün önce aldım 1000lira fazla verdim,of her nekadar kısmet böleymiş yapacak bişey yok desem de 1000lira 1000liradır