+1000000
benim fiestamın 20000 de devirdaimi iflas etmişti durduk yerde.serviste garantiye bile sokmadı.en azından fiat servisleri daha ilgili problemleri çözüyorlar.
Printable View
+1000000
benim fiestamın 20000 de devirdaimi iflas etmişti durduk yerde.serviste garantiye bile sokmadı.en azından fiat servisleri daha ilgili problemleri çözüyorlar.
Arkadaşlar merhaba bende yeni aldım gp mu ikinci el ve şuana kadar memnunu.Daha 1 hafta oldu.Arabadan ses gelme olayıda biraz şanz işi.2004 megan 2 arabamız var birde ve arabayı sıfır aldık ve aldığımızdan beri varya servisle akraba olduk.Arabanın ön koltuğunun delinmesine kadar birçok sorun çıktı,garantiden değişti ama yine delindi ve şimdi garantiye girmiyormuş çünkü garanti süresi dolmuş.Bunun gibi neler neler.Motorla ilgilide sorunlar çıkardı tabi.Sorunlar hala bitmedi.Araba olayı şans artık bahtımıza diyelim.Hepize sorunsuz güler.
gp için bi dünya sebep sayılabilir ama benm için en önemlilerini sıralayayım
1- gurik arkadaşıma birebir katılıyorum... yolda gpimle ilerlerken başka bi gp gördüğümde sanki benm arabamın markası değilmişte alamadığım hayal ettiğim bi araba gibi uzun süre gözümü alamıyorum...yani araba baktırıyor kardeşim...bide temizlediğin zaman bütün gözler üzerinde oluyo...ne pejo 207 ne clio III nede yeni kasa corsa ve C3 ü filan saymıyorum bilene...bu sonuçta herkesin kabulu tasarımda bence bu sınıfın bir numarası....
2- senn bu sınıf arbada arayıpta bıulmak istediğim her türlü donanıma mecvut... kaldiki bu donanımlara sahip olurken aynı donanıma sahip araçlardan nereden baksan 2-3 milyar aşağısına alabiliyosun...ne kadar ilk etapta biraz yüksek görünmüş olsada...
3- güvenlik gerçi yeni çıkan b segmenti otoları eoru ncap 5 yıldızlı genelde oluyo ama güvenlikte çok önemli...
4- multijet motor: motoru tarif etmeme gerek yok herkes tarafından kabul görmüş bi motor...
5- servis: valla şikayetçi olan arkadaşları duymadım değil ama fordta opelde duyduğum vurdumduymazlıkları daha fiat servislerinde görmedim... kaldiki bu servislerin hepsi fiattan korkuyolar bence sırf onların korkusundan bi çok şeyi halledebiliyolar iş oraya varmadan... he bu arada fiatın müşteri hizmetlerinin yanında bizim forumdanda korkuyolar şaka yollu tehtit edeyim dedim aman sakın yapma dediler...:D