ön konsol güzel ama yanmış güzelim punto yaw yazık
Printable View
ön konsol güzel ama yanmış güzelim punto yaw yazık
benim arabam 5 ileri vites ama geri vites mandalı var.
mercekliş far ne zmn cıkarmayı duşunuolar acaba!!! ikco samand da bile var yav... :S
firelarda 5in altında biraz daha sağda ama mandallı...
fotodaki araçta o şekilde gördüğüm kadarıyla.
konsol şekildeki gibi olursa eğer , fiat tepkilerimizi duymuş vitesin önündeki gözü kullanılabilir hale getirmiş dicem :) bide kutu meşrubat koycağımız şekilde genişletse.. bnm 90 hp multijet 6 ileridede vites 1 in yanında mandallı..
https://www.autoexpress.co.uk/images..._302384_25.jpg
https://www.autoexpress.co.uk/images..._302383_25.jpg
Bu test aracı niye yandı acaba?
yoksa yanarsa nasıl yanarı mı test ediyolardı ;)
Izgara ön panel değişicek gibi daha çok oynama olur tabi ama kasayı bozmamışlar spor görüntüsüne biraz daha sportif yenilikler eklicekler gibi çıksında alırız ya :D
Önce facelift daha sonra kasa değişiminede gidecek ama merak etmeyin Mevcut Puntolarımız Grande Punto Classic diye hala üretilmeye devam edecek
yanan araç 5 kapı ilk fotodaki 3 kapı dikkat ettiniz mi?
resimde zaten fotoshop var hintliler sallamışlar. ama tabiiki makyaj yapacaklardır. haberde de özellikle içinde değişiklik yapıldğı söyleniyor.
Hafif Bravoya benzemiş
eski kasa araç kullanmak istemiyorum :D çıkmasın çıkmamalı çıkarılmamalı :)
İtalya'da kamuflajlı facelift araçlarından birini gördüm arkadaşlar. Ön taraf buradakinden daha fazla makyajlı. Farlarda fark yok ama tamponun ön kısmı değişiyor anlaşılan. Gördüğüm kadarıyla bravoya biraz benzeyecek şekilde orta ızgara küçülüyor vs.
Ayrıca iç kısımda yukarılardaki bir fotorafta görüldüğü gibi göstergeler vs. değişmiş fakat barvo nun göstergelerine çok benziyor. aynen taşıyacaklarmı diye merak ettim.
Fotoda görünmeyen birşey daha ise kapı iç konsolları değişmiş. Kapı içinde şişe koymak için bir bölüm yapılmış :) buna çok sevindim. ve bir miktar krom parça eklemişler daha şık görünüyor.
Söylenebilecekler bunlar çokta detaya inmeyelim :)
fazla meraga gerek yok :D yaklasık 1 ay sonra bayılere gelmeye baslar 2010 modeller...
Henüz o kadar hazır değil benim gördüğüm araçlar. Bu sene çıkacağını sanmıyorum.