Dun 158 liralik mazot ile 780 km yol yaptim(80 kmsi cok kisa mesafe sehir ici)
Sent my iPhone using
Printable View
Dun 158 liralik mazot ile 780 km yol yaptim(80 kmsi cok kisa mesafe sehir ici)
Sent my iPhone using
Dün depoyu tekrar doldurdum. Trip A'ya göre 810 km yapmışım bir depoyla. 1.5 110 beygir için iyi diye düşünüyorum. Bir de bu deponun yarısı kışlıkla geçti.Değiştirince ortalama da doğru tutmadı diye düşünüyorum. Bütün göstergeleri sıfırladım bakalım.
Arabayı ilk aldığımda yazlık lastiklerle 5.4 ortalama görüyorduk.Şimdi 6.4 ten aşağı inmedi hiç.Yazlık gelsin,havalar ısınsın bakalım neler olacak :)
(Bu arada mazot parasını cebimden ödemiyorum,babamın çalıştığı şirket karşılıyor,benimki maksat motorun ne yapabileceğini görmek)
Kusura bakmayın hocam,içerledim bu lafınıza.
Şirketin Türkiye ayağını kurmaya gelen yabancı birine çevirmenlik yaparak girdi oraya Babam bahsi geçen şirkete.9 yıldır çalışıyor ve ofis müdürü olarak başladı işe. 9 yılda tek katlı 2 göz odalı ofisi şu anda Elmadağ'da bir fabrika olarak çalıştırıyor. Türkiye'nin en büyük 3 Jeokimya laboratuarından biri.Öyle her şey ne güzel değil.
Benim babam 18 yaşından beri çalışıyor ve genç yaşta asker babasını kaybettiği için annesine de,bize de bakıyor. 20 yaşımdayım çok şükür hiç eksiğimiz olmadı.Fakirlik te gördüm.Hala kira evde oturuyorum. Ama öyle söylediğiniz gibi ''ne güzel şirkette çalışıyormuş,ekmek elden su gölden'' şımarıklığını hiç bir zaman kendime yakıştıramıyorum.
Siz böyle yazınca kendimi züppelik yapmış gibi hissettim o parantez içini yazarak..
Slm arkadaşlar
Sahibinden com da 1.3 line a, 1.6 linea, 1,6 ford fokus tdci, cmax tdci, 1.5 dci symbol ve karsilastirmasi yaptım. Linea 1.3 ile diğer 1.5 ve 1.6 lar aynı. Birazcık punto fark ediyor. Teorik mi bu araçtan fark eder ama böyle bir gerçeğe şaşırdım
LG-E612 cihazımdan gönderildi
Hangi konuda karşılaştırma yapdınız?.... kilometredeki yakıt tüketimlerini mi karşılaştırdınız veriler nedir tam olarak anlayamadım ben......
Lpgde 40lt gaz ile 530km uzun yol gittim yaklaşık 60-70kmsi şehir içiydi güzel değer bence.........
Gelde bunu dizelcilere anlat iste. 2 depo lpg 200 tl yapar 1000+ yol yapar sanki kendileri 1400 km yol yapio
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
henüz 1 depo benzini bitiremedim ama şuan tam çeyrek depo var ve sanırım 150-200 km daha yaparım. şuan 450 km yapmışım ortalama yakıtım 8Lt. Ama tamamı İstanbul Trafiği. 20 dakikalık yolu e-5 de 1.5-2 saatte gittiğim oluyor bazen. Birde arabaya alışma süreci var :)
Sanırım ortalamam 1 depo 600 km olacak tamamen ist şehir içi genel olarak sakin kullanım.
Gayet basarili kardesim
vallahi günümüzdeki yakıt fiyatlarında dizel & lpg arasında fark kalmadı satocuğum.Dizelin tek avantajı torku yüksek ama.Tjetle de aynı yakacaksam LPGli tjet alırım.Bizimki 230 liraya fulleniyor 900km kabaca yol yapıyor....Üstüne bir de kalkışta üzüyor :(
Xperia L ile Pro'dan gönderdim.Olası yazım hatalarım için Özür Dilerim...
Ama bunlar roll yaparken 2 boy arkadan yetişip Satoyu üzüyor nabeer hehehehe
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Kalkisa katilmadik ta,rollda bunlar onden basladi,yapistirdim arkadan satoyu gectim. Simdi soru,3 kisi yarisiyor. 3. Kisiyi gecersen kacinci olursun ? Puhahahahaha
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Olm basmadik lan 3000 de vites attim femoliye sor
Kac tork olm qq?
Tjet 206 tork galiba ve devir araligi yüksek 2 de 100 3 de 150 diyo nerdeyse