Aaa annemler çiğli de oturuyor. dediğin yer sanırım mavişehir yolundaki. ya aslında çok az yakıyor ama benzine 1 haftada 2. zam geldi. ama çok fazla fiyat vermişler. 2100 baya bir fazla olmuş. yine de çok teşekkürler.
Printable View
Aaa annemler çiğli de oturuyor. dediğin yer sanırım mavişehir yolundaki. ya aslında çok az yakıyor ama benzine 1 haftada 2. zam geldi. ama çok fazla fiyat vermişler. 2100 baya bir fazla olmuş. yine de çok teşekkürler.
45Lt depo var zaten, ~5.0Lt ortaLamayı tutturunca 900km eder. uzun yoL için dedikLerim tabi. yoL biLgisayarında iLk anda Range 630 gösteriyor ancak.. beLLi bir tempoyu tutturunca deger yükseLiyor onu farkettim.
ben 1000Km'Li rakamLar bekLiyordum. 3.8Lt ortaLamayı tutturan arkadaşLarımız vardı ki bu da sanırım 1200km-1300km fiLan eder.
Şehir dışı ağırlıklı full depodan yedek yanıncaya 800-850
Ama yazın şehir içi ağırlıklı full depo anca 800-850
klima kapalı(kış) havalandırma kapalı,yük olarak ben(75kg)ve 15kg çantam.syntectic yağ (taze)ve bakımlarıda yeni yapılmışken araç 4 üst üste adana merkez mersin erdemli yaptıki oda 110X2(git gel) X4 defa=880km yapmıştı(85-110km karışık ama genelde 90 sabit hız) ve daha ekranda menzilde 100km den fazla yol vardı diyordu siz hesabınızı yapın
arkadaşlar aracımla ilk depomu bitirdim.tamamı şehir içi 710 km yaptım.sizce nasıl.bu benim ilk depomdu.iyi mi,kötü mü
bence gayet güzel değer özellikle şehiriçinde 710 km yapması daha da güzel
açıkcası ben okadar göremiyorum
5,7 civarı yaparki gerçekten güzel ortalama. 10000km ye kadar bence mazot konusuna çok takılmayın değişkenlik gösterecektir.
allah nazardan saklasın maşallah diyelim
güzel bir değer tutturmuşsun
ne mutlu sana
Yeni bir araç ve kullanıcıya göre bence 710km oldukça iyi.İleride araca alışıldıkça ve bakımdan sonra biraz daha artacaktır menzil...
erzincan-anamur (mersinede uğrandı) 1058 km 1 depo ile
gerçekten çok güzel değer
ankaradan çıktım 850 km oldu şuan, lamba yanıyor almasam olur ama, alsamda iyi olucak :D
780km si uzun yol, yolu 9 saatte aldım ortalama 88km/h yazıyorki yolun son 1 - 1.5 saatini 120km üzerinde geldim. Araçta k&n apollo ve kışlık lastiklerim var. Yazlık memlekette kışlıklar en az 0,2-0,3 fark ediyordur.
özet : yakıt sarfiyatına bakılınca sonuç tatmin edici.
865 km yol yaptım 80 km ortalama hız şehir dışı.
100 TL eurodieselle 700 km (80% şehirdışı) rahat gidiyor.
ooo süper o zaman demek ki 75hp mjt doğru bir karar olmuş benim için :)
dieseller nasıl gururla yazıyor kmleri
ben ilk defa fulledim aracımı geçende
ışık bugün yandı.
sadece şehiriçi kullandım hep 1-2-3-4
yol bilgisayarı ort.yakıt 8,6 lt gösteriyor.
ve yapılan yol 403 km ort.hız 22 km/h
bi 50 km daha yapsa ki yarın yine fullicem kısmetse
tam değeri yarın verebilirim
bi depoyla 450 km çok ağırıma gidiyo
benim gp çok mu yakıyo
gerçi kış geldi
jikleyle çalışıyo ısınana kadar.
elimde geldiğince 4.vitesle gitmeye çalışıyorum.
gerçi bandırma küçük yer uzun süre 4.viteste gitmek pek mümkün değil.
yorumlarınız?
cihangir çok dur kalk yapıyorsan
kısa mesafelerde kullanıyorsan bu değer normal
bende şehiriçi kullanıyorum ama 1 depo ile 600 km yapabiliyorum
uzun yolda daha düşük tabi haliyle
Bayramda uzun yol 770 km. yaptım. Yol bilgisayarı 5.8 l./100 km. gösterdi. Klima yaklaşık yolun yarısında açıktı. Ortalama hıza yol bilgisayarından bakmadım ama trafik lambaları vs. hariç 90-110 arası bir süratle gittim.
bayram dönüşü ankara-gaziantep-şanlıurfa-siverek yaptım. yol bilgisayarı 4,6lt/100km gösteriyo. toplamda 1008 km yol yaptım (tek şoför 11 saat :) ), yaklaşık 60 km şehir içi,kalanı şehirdışı, full bagaj,şoför + 3 kişi ve yaklaşık 800km boyunca kalorifer açıktı.
Ankara'dan Aksaray'ın çıkışına kadar 90 km/h'yi geçmedim,aksaraydan sonra otobanda 110-120 km/h geçmedim. Ortalama olarak da km'de 0,132TL yakmışım. Aracımın yeni olmasından dolayı fazla yaktığını düşünüyorum ama 1,4 fire puntomdan sonra bu bile gayet memnun edici :D Araç şu an 1750 km'de. Ayrıca araçta kış lastiklerinin olması da bir dezavantaj, acaba yazın yaz lastikleriyle ve şoför + 1 kişiyken ne kadar yakarım???